28/03/2024

Παναγιώτης Μιτσινίγκος: Επαγγελματίας και στα κιλά του για την σημερινή μάχη

Mάχες παντού μέσω του Στέλιου Πολίτη

Τον Eυρωπαϊκό τίτλο της ISKA διεκδικεί ο Παναγιώτης Μιτσινίγκος αποψε στην Ρουμανία κόντρα στον Calin Petrisοr. O μαχητής του Στέλιου Πολίτη ευελπιστεί να φύγει με το διπλό από την γειτονική χώρα και να φέρει την ζώνη στην Ελλάδα

Χθες ζυγίστηκε επιτυχώς στα 70 κιλά και σήμερα στις 23:00 ώρα Ελλάδος ρίχνεται στην μάχη. Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ.

Νίκος Ρίνης: Για ζώνη στο Βερολίνο

Αύριο στην Γερμανία αγωνίζεται ο Νίκος Ρίνης με προπονητρια την Αλεξία Θεοδωρακοπούλου, σε αγώνα που έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης. Ο Ρίνης θα είναι ο δεύτερος μαχητής μαζί με την Αντωνία Πρίφτη που θα αγωνιστεί εκεί. Υπεύθυνος αποστολής είναι ο προπονητής του Fight Club Γαλατσίου, Ιωάννης Θεοφάνους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του Στέλιου Πολίτη:

«Από τη Ρουμανία που βρίσκομαι ανακοινώνω μια ακόμα σημαντική μάχη και μεγάλη ευκαιρία που δίνουμε στον αθλητή Νικος Ρινης με προπονήτρια την Aλεξία Θεοδωρακοπούλου για Ευρωπαϊκό Τίτλο WKU στα 67kg με όρους Κ-1 στις 4 Ιουνίου στο Βερολίνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, την Αντωνια Πριφτη και Ιωάννη Θεοφάνους   υπεύθυνο για την αποστολή και τους αθλητές μας.

Αντίπαλος ο Andrei Pisari που θα κοντραριστεί με το Νίκο για τον σημαντικό Τίτλο. Ο Νικος πήρε την ευκαιρία με άμεση ανταπόκριση και ετοιμότητα μόλις σήμερα μετά από αλλαγή αντιπάλου ενώ τον έχουμε ξεχωρίσει για τη μαχητικότητα του και εύχομαι κάθε επιτυχία».