25/04/2024

Παναγιώτης Καρανικολής: Να φανούν αθλητές που αξίζουν

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Την σημασία της παρουσίας του The Battle τόνισε ο Παναγιώτης Καρανικολής σε δηλώσεις του στο Fightsports. gr, ενώ μίλησε και για τους αθλητές του, Στοφορίδη και Παπαδέλη.

Αρχικά μίλησε για το event της Καβάλας:

«Είναι θετικό που μία τέτοια διοργάνωση θα έρθει εδώ ,για να φανούν αθλητές που αξίζουν. Είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε το επίπεδο μας. Σίγουρα δεν δίνονται πολλές ευκαιρίες στα παιδιά εδώ, κάτι που είναι λογικό λόγω των οικονομικών δυσκολιών. Το The Battle όμως θα δείξει την ποιότητα μας».

Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τον Γιάννη Στοφορίδη:

« Eίναι περίοδος ξεκούρασης για τον Γιάννη. Είχε έναν τραυματισμό πρόσφατα. Ακολουθούν δυνατά παιχνίδια και θα αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα συνδυάσουμε δύναμη και κίνηση. Θα γίνουμε πιο θεαματικοί. Το κακό είναι πως δεν βρίσκουμε εύκολα αθλητές για σπάρινγκ».

Ο Καρανικολής συνέχισε κάνοντας την εκτίμηση του για το ματς του Παπαδέλη με τον Κερπάτσι:

«Είχαμε παίξει πριν ένα χρόνο και το ματς ήταν αμφίρροπο. Ο Σωκράτης είναι αξιόμαχος και σέβομαι επίσης και τον προπονητή του Γιάννη Θεοφάνους. Τότε είχαμε μία διαφορά στα κιλά. Τώρα είμαστε στα ίδια. Ο αθλητής μου είναι σε καλή κατάσταση και περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το σημαντικότερο είναι ποιος είναι φορμαρισμένος αυτή την περίοδο. Αυτός θα είναι και ο νικητής. Ευτυχώς υπάρχει καλή μαγιά και θα δείτε πολλούς αθλητές από εδώ και στο εξής, να ξεχωρίζουν», κατέληξε ο Καβαλιώτης.