25/04/2024

Παναγιώτης Ζησιμόπουλος: Come back και νίκη μαζί με τον κόσμο του

Μία επιβλητική νίκη πέτυχε ο Παναγιώτης Ζησιμόπουλος απέναντι στον Ηamza Boussalham στο Grand Prix του Σαββάτου.


Ο αθλητής του Lions Camp προερχόταν από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αποχής, ωστόσο έδειχνε καλύτερος από ποτέ, κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως είχε πολύ δυνατή εξέδρα, που τον καθιστά έναν από τους πιο δημοφιλείς αθλητές στην Ελλάδα. Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό μετά το παιχνίδι, ο νέος πρωταθλητής WMC.

«Με την σειρά μου και εγώ θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που χθες αποδείξατε τι είναι πάθος φανατισμός και πάνω από όλα οικογένεια.

Χθες καταφέραμε να κάνουμε το come back μαζί και να πάρουμε την νίκη μαζί και είναι αφιερωμένη σε εσάς που δώσατε το πάθος και τον φανατισμό σας για εμένα και αυτό είναι τιμή μου σας αγαπάω όλους σας.. και θέλω να είστε εδώ για να πάμε όσο ποιο πάνω γίνετε.

Συνέχεια έχει ο δάσκαλος Lions Camp Σενεκίδης Γιώργος, που είναι πάντα εδώ μαζί μου και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο πρώτα της ζωής μου και μετά του αγώνα μου και είναι άξιος πάνω σε αυτό που δίνει σε εμένα και σε όλα τα παιδιά του Lions Camp.

Επίσης την οικογένεια του Lions Camp την οικογένεια μου που με ανέχεται σε όλα τα στραβά μου και πάντα με καθοδηγεί στο καλύτερο πάνω σε αυτό που αγαπάω .

Τα αδέρφια μου που ήταν εκεί και ήταν έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε εμπόδιο για να είμαι εγώ ο νικητής Δημήτρης Νταγιούκλας, Νικος Πενταρακης, Φώτης Τσιρίδης, Παναγιωτης Κοκκινος, Ανθιμος Τσιριδης, Kwnstantinos Atofios, Γιώργος Γιώργος, Βιβή Ζησιμοπούλου, Στέφανος Ζουρντός, Giorgos Xrysaitis.

Τους χορηγούς μου για την απίστευτη βοήθεια τους και την εμπιστοσύνη τους. Alexandros Papanikolaou, Nikos Antwnopoulos.

Και τέλος όλους εσάς που δεν μπορέσατε να είστε εκεί αλλά μπήκατε στην διαδικασία να στείλετε την ευχή σας και να είστε σίγουροι ότι έπιασε .

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έχουμε πολύ δρόμο μαζί ευχαριστώ με σεβασμό Ζησιμοπουλος the bullet».