29/03/2024

Παναγιώτης Δρίνας: To καλύτερο ματς θα είναι του Εξακουστίδη!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Το Κ1 World Max περιμένουμε με αγωνία, όλοι οι άνθρωποι των πολεμικών τεχνών, με τον προπονητή του Σταύρου Εξακουστίδη, Παναγιώτη Δρίνα,  να κάνει αποκλειστικές δηλώσεις στο Fighsports.gr ενόψει του αγώνα του με τον Διονύση Γκίκα, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως την πιο εντυπωσιακή που θα γίνει στα pre- games!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Kύριε Δρίνα πώς είναι αυτή την στιγμή αγωνιστικά ο Σταύρος ενόψει του αγώνα του με τον Διονύση Γκίκα;

Πανέτοιμος είναι και σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Σταύρος είναι ένας πολύ καλός αθλητής, ο καλύτερος στα κιλά του και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Θεωρούμε πως ο Εξακουστίδης θα κερδίσει τον Γκίκα.

Υπάρχει άγχος για τον αθλητή σας, που θα συμμετάσχει σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως το Κ1 World Max;

Πάντα υπάρχει άγχος για έναν αθλητή, αλλά ο Σταύρος είναι στην πιο ώριμη φάση του, τόσο ηλιακιακά όσο και αγωνιστικά και θεωρώ πως θα κάνει την καλύτερη εμφάνιση από τους Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση.  Έχει παίξει με όλους τους Έλληνες εδώ και τέσσερα χρόνια και είναι αήττητος σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό τα λέει όλα… Ο Γκίκας από την άλλη, για να δέχτηκε αυτή την πρόκληση, πιστεύει από την πλευρά του πως μπορεί να κερδίσει και σίγουρα θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς.