26/04/2024

Παλικαρίσια νίκη για Μαυρόπουλο στο Open Championship

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της καριέρας του πέτυχε ο Κλεάνθης Μαυρόπουλος που ήταν το main event της διοργάνωσης Open Championship, απέναντι στον Enrico Carrara.


Ο Μαυρόπουλος μπήκε τελευταία στιγμή να παίξει με τον Ιταλό, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Σοφοκλέους και απέδειξε την δυναμική του, με μία σημαντική νίκη.

Ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους είχε έναν τραυματισμό στο μάτι από την αρχή, ωστόσο δεν κατέθεσε τα όπλα και βγήκε νικητής. Διαβάστε την ανακοίνωση του Έλληνα kickboxer.

«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν έναν πολύ δυνατό Ιταλό αντίπαλό, ο οποίος έχει συμμετοχές σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις όπως το Bellator και πολλές νίκες MuayThai στη Ταϊλάνδη, έχοντας μάλιστα ένα σκίσιμο στο δεξί μου μάτι από τα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου το οποίο με δυσκόλευε πολύ στο να βλέπω, καταφέραμε τη νίκη και τη κατάκτηση της ζώνης του OpenChampionship στη κατηγορία των -79 κιλών, στον extra γύρο.

Τώρα ανάρρωση και επιστρέφουμε στη σκληρή δουλειά. Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και συγκεκριμένα τον δάσκαλο μου Γιάννη Θεοφάνους και όλο το FightClubGalatsi , τους φυσιοθεραπευτές του PhysioTeam Andreas Filippou και Thanasis Papadopoulos καθώς και το επιτελείο της FitnessWeek και τον Αντωνη Γαλάτη με τα μαγικά του μήλα».