19/04/2024

Παλικαρίσια εμφάνιση για Εξακουστίδη παρά την ήττα(ΒΙΝΤΕΟ)

Μία πολύ καλή εμφάνιση και ένα άδικο αποτέλεσμα για τον Σταύρο Εξακουστίδη στην Ιαπωνία που πάντως προσέφερε εξαιρετικό θέαμα κόντρα στον Koji σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο Κ-1. 


Ο πρώτος γύρος με εξαίρεση το πρώτο λεπτό όπου ξεκίνησε δυνατά ο Koji που έδειχνε πως έχει καλά λακτίσματα, η συνέχεια ανήκε στον Εξακουστίδη που με τα γνωστά του κροσέ αλλά και τα low δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στον Ιάπωνα.

Ο δεύτερος γύρος ήταν συναρπαστικός με τον Ιάπωνα να ξεκινά και πάλι δυνατά όμως όσο περνούσε η ώρα ο Εξακουστίδης κέρδισε έδαφος. Ενδεικτικά τα πολύ δυνατά χτυπήματα που πέρασε με τα χέρια.

Ακόμα και ο τρίτος γύρος που ήταν ο καλός για τον Koji, ο αθλητής του Νάσου Αργυρόπουλου στην πίεση του Ιάπωνα, είχε πάντα απαντήσεις και πολλές φορές κατάφερε να περάσει το αριστερό του άπερακτ στο κεφάλι.

Ο αγώνας προς έκπληξη όλων δόθηκε ισόπαλος και κρίθηκε στον έξτρα γύρο. Εκεί και οι δύο αθλητές είχαν τις καλές τους στιγμές και οι κριτές έδωσαν νικητή τον Koji.

Ο Εξακουστίδης πάντως έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, απέδειξε πόσο καλή δουλειά έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και άξιζε σήμερα καλύτερης τύχης. Δείτε το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=nf9E3etne2k&feature=youtu.be