29/03/2024

Πήρε το ντέρμπι στο kickboxing o Παπαδόπουλος

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της βραδιάς ήταν αυτό του Γιάννη Παπαδόπουλου με τον Διονύση Γκίκα. Δύο μαχητές υψηλού επιπέδου που μπήκαν στο ρινγκ βάζοντας τα πόδια τους στην…φωτιά.


Το Muay Thai GP φιλοξένησε έναν σπουδαίο αγώνα kickboxing και οι προσδοκίες μας για μεγάλο ματς δικαιώθηκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παπαδόπουλος και Γκίκας μπήκαν δυναμικά ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν χτυπήματα.

Ο Παπαδόπουλος είχε τρομερή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και φαινόταν να πατάει καλύτερα. Ο Γκίκας είναι παίκτης ψυχολογίας. Αν ένα ματς δεν του πάει καλά από την αρχή εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο και στην συνέχεια.

Ο πρώτος γύρος βρήκε τους δύο μαχητές να τα έχουν δώσει όλα και να βλέπουμε ένα τρομερό ντέρμπι. Ο δεύτερος γύρος ήταν που έγειρε την πλάστιγγα στον Παπαδόπουλο που πέτυχε νοκ ντάουν και φαινόταν πως έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Η ορμή με την οποία μπήκε στο ματς και η επιθετικότητα του ήταν που έκαναν την διαφορά. Τρίτο γύρο στο παιχνίδι δεν είδαμε αφού ο Shadow δεν συνέχισε.

Ο Παπαδόπουλος κάνει πολύ καλή πορεία τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον είναι μία εκλεκτή επιλογή στην κατηγορία των 70 κιλών ακόμα και για τα μεγάλα ονόματα όπως ο Κακουμπάβας, ο Μπούκης ή ο Σκορδίλης.

Μέτρημα για τον Διονύση Γκίκα στο ματς με τον Γιάννη Παπαδόπουλο #fightsportsgr #fightsportsgreece #fightsports #mtgp #kgp #enastron

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις

photo by rakowska photography