26/04/2024

Πήραν… φωτιά οι διοργανώσεις στην Ελλάδα!

Ανοδική πορεία φαίνεται πως έχουν πάρει οι διοργανώσεις πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, καθώς τα… ήρεμα καλοκαίρια των προηγούμενων ετών, ουδεμία σχέση θα έχουν με το φετινό! Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τόσο το THE BATTLE όσο και το KIMBO που έλαβαν χώρα τις πρώτες μέρες καλοκαιριού θα έχουν και συνέχεια… Το promotion του Στέφανου Κωνσταντινίδη, χωρίς να έχει… δέσει ακόμη η ημερομηνία πάει στην Καβάλα με πολλούς αστέρες να συμμετάσχουν.

Επίσης, το KIMBO του Χρήστου Παπαναγιώτου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει μέσα στον Ιούλιο και συγκεκριμένα στις 14 όπως έγραψε ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Βλέποντας, κανείς το KIMBO No1 και η δεύτερη σειρά του δυναμικού σόου φαίνεται ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον…

Από εκεί και πέρα και χωρίς να έχει… κλείσει 100% η ημερομηνία γνωρίζουμε ότι το επόμενο No Limits θα πραγματοποιηθεί στην μαγευτική Ρόδο με πολλούς αστέρες της εγχώριας κοινωνίας των πολεμικών τεχνών να λαμβάνουν μέρος. Αξίζει να σημειωθεί πως και το EBO πιθανόν να γίνει τέλος Ιουνίου και ήδη δεν είναι λίγοι οι πυγμάχοι που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην πρώτη αυτού κάθε αυτού μποξ διοργάνωση της χώρας.