26/04/2024

Πέφτουν κορμιά απόψε στο Αλιβέρι: Mεγάλες μάχες Ελλάδας εναντίον Τουρκίας

Πολύ δυνατά ματς επιφυλάσσει η κάρτα της νεοσύστατης διοργάνωσης Dare to Fight που γίνεται απόψε στο Αλιβέρι, όπου θα δώσουν το παρών οι καλύτεροι μαχητές της χώρας.


Εκεί ο Γιάννης Μανώλας που θέλει να ρεφάρει την ήττα από τον Πέτρο Σκαφιά αντιμετωπίζει τον Τούρκο πρωταθλητή Hamdi Kuzgun σε πεντάγυρο παιχνίδι για ζώνη WKU στα -79 κιλά.

Ο Βrutal σε δηλώσεις του στο Fightsports.gr πριν από λίγες μέρες υποσχέθηκε στον κόσμο που θα βρεθεί στην αρένα πως θα τελειώσει τον Τούρκο αντίπαλο του. Την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

Το δεύτερο σημαντικό παιχνίδι είναι στα -92 κιλά με τον Βορειοελλαδίτη Παύλο Κοχλιαρίδη να τίθεται αντιμέτωπος με τον Zafer Senturk και υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει το μαχητικό κοινό. Τις δηλώσεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

Με την καλύτερη ψυχολογία θα εμφανιστεί ο Γιάννης Μπούκης που πριν μία εβδομάδα κατεδάφισε Τούρκο αθλητή και πάει για τον δεύτερο που θα είναι ο Yigitcan Kayir στα -71kg. Ο Champ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλείται να το αποδείξει απόψε. Πριν τον αγώνα του έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως μόνο ένας μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή. 

Τέλος ο ταλαντούχος Δημήτρης Σαϊνόπουλος προέρχεται από καλή εμφάνιση στο No Limits Και θέλει να συνεχίσει κόντρα στον Ibrahim Oguzhan τις καλές εμφανίσεις. Τα περιθώρια όπως δηλώνει είναι στενά και η νίκη πρέπει να πάει σε εκείνον. 

Πρωτεργάτης αυτής προσπάθειας μαζί με τον Γιάννη Θεοφάνους είναι ο φιλόδοξος Δημήτρης Κοντός που κάνει μία διοργάνωση επιπέδου…πρωτεύουσας. Φυσικά έγιναν πολλές θυσίες για να ευοδωθεί η προσπάθεια, τις οποίες αναλύει εδώ. 

Δίπλα του η Σοφία Βότση, πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου απαντάει στα ερωτήματα του μαχητικού πόρταλ, πως φτάσαμε στην σημερινή μεγάλη ημέρα.

Ενδιαφέροντα θα είναι και τα pre- games που περιλαμβάνουν νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές.