18/04/2024

Πέτρος Βαρδάκας: «Στόχος μου να παίξω με γυμνά χέρια στην Αγγλία ή στην Αμερική»

O Εl Chapo παίζει σε καυτή τετράδα στην Μολδαβία και αποκαλύπτεται πριν το παιχνίδι στο Fightsports.gr

Σε τουρνουά υψηλού επιπέδου στην Μολβαβία θα αγωνιστεί ο Πέτρος Βαρδάκας στις 26 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την διαδρομή του εκτός συνόρων. Ο El Chapo είναι ένας από τους πιο σκληροτράχηλους μαχητές στην Ελλάδα και το έχει αποδείξει αγνοώντας κατά καιρούς τις κατηγορίες κιλών και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του ακόμα και με πιο έμπειρους μαχητές. 

Ο Βαρδάκας την περίοδο της καραντίνας την πέρασε ανώδυνα καθώς βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί ώστε να είναι φρέσκος για τις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

«Κατά την διάρκεια της καραντίνας βρήκα την ευκαιρία να ξεκουράσω το σώμα μου. Στον τελευταίο αγώνα που έκανα τον Φεβρουάριο, είχα κλείσει άλλους δύο άμεσα στο εξωτερικό για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Οπότε βρισκόμουν σε προετοιμασία. Μέσα στο καλοκαίρι έκανα προπονήσεις όσον ήταν αυτό δυνατό. Την μέρα του αγώνα θέλω να είμαι έτοιμος γιατί είμαι μαχητής. Έχω δίπλα μου τους καλύτερους  Νάσο Αργυρόπουλο και Γιάννη Μουστάκα», μας λέει στα πρώτα του λόγια ο Βαρδάκας που κοιτάει κυρίως τους αγώνες εκτός συνόρων.

«Έχω την τύχη να παίζω σε τεράστιες διοργανώσεις στο εξωτερικό. Το βιογραφικό που έχω λόγω αντιπάλων, αναγκάζει τους διοργανωτές να με καλούν από μόνοι τους.

Στόχος μου να παίζω στα μεγαλύτερα σαλόνια για καιρό. Θέλω να αποδεικνύω τον εαυτό μου, πως μπορώ να κυνηγήσω τα όνειρα μου και να ρισκάρω με τις κατηγορίες κιλών, όπως θα κάνω και τώρα με τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο».

Σε ερώτηση του Fightsports.gr για την μάχη με τον Φεζουλάι που επρόκειτο να γίνει τους προηγούμενους μήνες ο Βαρδάκας έχει στραφεί σε άλλους στόχους.

«Σέβομαι τον Φεζουλάι σαν αθλητή και τον αγώνα που κάνει, αλλά έχω άλλες βλέψεις, όπως πράττω αυτή την στιγμή, παίζοντας με αθλητές εκτός Ελλάδας, που είναι παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Verbeek, Sergei Maslobojev ή τον Pavel Zhuravlev. 

Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές με ζώνες θα έτρεμαν ακόμα και να κάνουν σπάρινγκ μαζί τους. Το βασικότερο είναι πως οικονομικά δεν μπορεί κάποιος να στηρίξει το ματς με τον Φεζουλάι στην Ελλάδα. Γι’αυτό δεν έγινε», υπογράμμισε. 

Ο Βαρδάκας έχει παίξει όλα τα στυλ ωστόσο υπάρχει ένα που δεν έχει δοκιμάσει αλλά θέλει. Ο λόγος για το μποξ με γυμνά χέρια.

«Έχω παίξει όλα τα στυλ αλλά το όνειρο μου είναι παίξω στο Bareknuckle της Aγγλίας ή της Αμερικής και θα το καταφέρω όπως όλα δείχνουν. Δεν λέω ποτέ όχι σε καμία μάχη είτε MMA είτε kickboxing, ακόμα και Kung Fu θα έπαιζα. Αρκεί να έχει ξύλο και να έχω όφελος».

Τέλος ο έμπειρος kickboxer έστειλε το μήνυμα του στο Ελληνικό κοινό.

«Πλέον είμαστε λίγοι αυτοί που εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στο Ελληνικό κοινό είναι πως εγώ και η ομάδα μου Nas Camp, θα δίνουμε και την ψυχή μας πάνω στο ρινγκ για την Ελλάδα μας. Ευχαριστώ πολύ το Fightsports.gr για την συνέντευξη».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Moldova 26 SEPTEMBER one more time!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Vardakas (@petros_vardakas) στις