26/04/2024

Πέτρος Βαρδάκας: «Η κόρη μου ζήτησε αγώνα στην Ελλάδα, δεν της χάλασα χατίρι»

Ο Πέτρος Βαρδάκας έπειτα από μία σειρά αγώνων στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα για να παίξει στην main card του Spartan’s Night 2 στις 13 Απριλίου.


Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον Βαρδάκα μόλις μερικές ημέρες προτού πατήσει στο ρινγκ των αγώνων που θα καλυφθούν αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Αντίπαλος του σκληροτράχηλου kickboxer θα είναι ο Mike Sprangh, μαχητής του Mike’s Gym, της κορυφαίας ολλανδικής σχολής.

«Νομίζω πως ήταν καιρός και εγώ και η ομάδα μου να δώσουμε έναν αγώνα στην Ελλάδα. Μόνο που στις 13 Απριλίου θα είναι όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι γύρω μου, όλο αυτό με κάνει να νιώθω ευτυχισμένος. Το ήθελε και η κόρη μου, οπότε δεν θα μπορούσα να της χαλάσω το χατίρι να δει κάποια στιγμή τον μπαμπά της να παίζει από κοντά.»

Ερωτηθείς για την αγωνιστική του κατάσταση, ο Βαρδάκας απάντησε: «Βρίσκομαι στην καλύτερη αγωνιστική μου περίοδο και σε αυτό είναι υπεύθυνοι δύο άνθρωποι που με βοήθησαν να το πετύχουμε. Ο Γιάννης Μουστάκας που με στηρίζει και ο Νάσος Αργυρόπουλος που έχει αφοσιωθεί τόσο πάνω μου, στην τεχνική μου για να φτάσω στο επίπεδο να μπορώ ν’ αντιμετωπίσω κάθε αθλητή στα μεγάλα σαλόνια του χώρου.»

Σχετικά με τον αντίπαλό του: «Σίγουρα υπάρχει ένα πλάνο, όχι όσον αφορά στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου, αλλά στο να του δημιουργήσω εγώ αδυναμίες ώστε να δυσκολεύεται με αντιμετωπίσει. Κάθε φορά αυτό φτιάχνουμε.»

Όσον αφορά στον κόσμο και τους φαν του, ο Πέτρος Βαρδάκας τόνισε: «Θέλω να πω στον κόσμο πως γνωρίζω ότι ο λόγος που με εκτιμούν είναι για το πόσο μαχητικούς και σκληρούς αγώνα με θέαμα προσφέρω το έχω αποδείξει στο εξωτερικό. Οπότε το βράδυ του Spartan’s Night 2 οι φαν να νιώσουν υπερήφανοι για έναν Έλληνα που δίνει την ψυχή του κόντρα στον Ολλανδό αντίπαλο.»

M.N.