28/03/2024

Πέτρος Αθανασίου: Προετοιμασία στα…κόκκινα λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Spartan’s Night

Μία σημαντική ευκαιρία στην main card της νεοσύστατης διοργάνωσης Spartan’s Night παίρνει ο ανερχόμενος Πέτρος Αθανασίου με αντίπαλο τον ,Sedrick Da Silva, μαχητή του Artur Kyshenko.


Ο Αθανασίου προέρχεται από την ισχυρή σχολή του Kritikos Camp και ευελπιστεί στις 14 Απριλίου να δώσει μία δυνατή μάχη για το κοινό που θα βρεθεί στην Ζωφριά.

«Η προετοιμασία μου μέχρι τώρα έχει πάει στα κόκκινα και ήδη νιώθω έτοιμος γι αυτό το παιχνίδι. Στόχος μου είναι να κάνω ένα ωραίο παιχνίδι και να πάρουμε άλλη μια εμπειρία», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο 23χρονος kickboxer που αντιμετωπίζει έναν αθλητή που είναι πάνω- κάτω ίδιας εμπειρίας.

«Για τον αντίπαλο μου η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα αλλά σίγουρα θα είναι ένας σκληρός και δυνατός παίχτης, και με τον δάσκαλο μου έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για φθάσουμε στην νίκη».

Τέλος ο Αθανασίου θεωρεί πως τέτοια παιχνίδια μπορούν να τον αναδείξουν. «Σίγουρα μια νίκη σε τέτοια διοργάνωση και με αθλητές από τις καλύτερες σχολές του εξωτερικού σε εκτοξεύουν και σου ανοίγει ο δρόμος για καλύτερα παιχνίδια».

Photo:Studio Karteris