29/03/2024

Πέντε Έλληνες Kickboxers που θα καλούσε κάθε promoter!

Ο πήχης των Ελληνικών διοργανώσεων ανεβαίνει αφού ο ανταγωνισμός φαίνεται πως έκανε μεγάλο καλό. Το Fightsports.gr ξεχωρίζει πέντε kickboxers, τέσσερις άντρες και μία γυναίκα που θα προτείναμε σε κάθε promoter του εξωτερικού για να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Βασικό μας κριτήριο, να αγωνίζονται, να είναι ψυχαγωγικοί και κατά τρίτο λόγο να έχουν ένα καλό σερί.Πάμε να τους δούμε

Κώστας Μιρζάεβ(65-67 κιλά)

Κέρδισε την τετράδα του Urban και από τότε που έχει ανοίξει αυτό το σάιτ βλέπουμε μόνο καλά πράγματα από εκείνον. Δουλεύει πολύ, κερδίζει συνέχεια και αξίζει μία σπουδαία ευκαιρία από όλους τους promoters.

Γιάννης Μπούκης(68-70 κιλά)

Τον έχουμε βάλει σε ότι πεντάδα κυκλοφορεί εκεί έξω! Ο λόγος είναι απλός. Είναι νέος, ψυχαγωγικός παίκτης, διαφορετικός από τους άλλους και κερδίζει! Δεν χρειάζονται άλλοι λόγοι για να δώσεις το βήμα σε έναν τέτοιο αθλητή και να σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Νίκος Κελέκης(80 κιλά)

Με τον Κελέκη, αν δεν του συμβεί κάτι απροόπτο πριν το παιχνίδι, πιθανότατα η κατάληξη του αγώνα να είναι και νοκ άουτ. Οι promoters πληρώνουν αδρά για να βλέπουν τέτοιους αθλητές και από τις λίστες τους διαγράφουν πρώτους- πρώτους τους «σημειάκηδες»!

Βασίλης Καραγιαννίδης(+90)

Ευτυχώς για τον συγκεκριμένο παίκτη η απόφαση να ανέβει κατηγορία δεν θα του χαλάσει την τεχνική που είχε και στα 80 κιλά. Είναι ποιοτικός, όταν βγήκε εκτός Ελλάδος τα πήγε μία χαρά. Έχει εμπειρία και αν χρειαστεί παίζει και ξύλο. Εσείς δεν θα τον επιλέγατε;

Δανάη Φινέ

Ήταν δύσκολη η απόφαση να επιλέξουμε γυναίκα. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει κόσμος που γκρινιάζει και θεωρεί πως δεν προσφέρουν θέαμα. Εγώ είμαι μίας άλλης άποψης, διότι θεωρώ πως πρέπει να βρεθούν οι σωστές αθλήτριες για να δεις θέαμα. Αυτή είναι η Δανάη Φινέ που έχει παίξει εντός και εκτός Ελλάδας το ίδιο καλά και αξίζει ευκαιρίες για σημαντικές διοργανώσεις. Το μειονέκτημα στις γυναίκες είναι πως δεν βρίσκουν συχνά αγώνες στην Ελλάδα, κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται, διότι είναι ελάχιστες οι αθλήτριες επιπέδου. Οπότε εκτός Ελλάδας, η Φινέ ταιριάζει… γάντι.