20/04/2024

Πάρης Βασιλικός: Με αυξανόμενη ποιότητα το The Battle

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ. 

Την άποψη του κατέθεσε ο «μεγάλος» Πάρης Βασιλικός για την διοργάνωση του The Battle, που θα γίνει στην πόλη του, την Καβάλα, μιλώντας παράλληλα και για την μάχη της αθλήτριας του, Εύης Καραγεωργίου, που θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κάλλια Κουρούνη.

« Είναι πολύ θετικό που έρχεται μία τέτοια διοργάνωση στην πόλη μας. Ξέρουμε το σπορ και θα το αγκαλιάσουμε. Έχουν γίνει διοργανώσεις χαμηλού επιπέδου, κατά καιρούς, κι όμως ήμασταν εκεί και τις στηρίξαμε. Μου αρέσει το συγκεκριμένο event, διότι έχει αυξανόμενη ποιότητα. Οι αγώνες θα είναι αμφίρροποι και οι μάχες σκληρές», τόνισε αρχικά ο Βασιλικός και συνέχισε. «

Η Εύη ασχολιόταν από παλιά. Όχι επαγγελματικά όμως. Την πίστεψα και την παρότρυνα να το δει αλλιώς. Δεν βιάστηκα να την ρίξω στα δύσκολα. Είναι 12 παιχνίδια αήττητη, με εξαίρεση το παιχνίδι που έδωσε στο Fightsports tournament», επεσήμανε ο προπονητής της αθλήτριας, που σκιαγράφησε το προφίλ της αντιπάλου.

« Έχει καλό όνομα η συγκεκριμένη αθλήτρια. Θέλαμε τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Έχει αβαντάζ, διότι έχει παίξει ξανά τέτοια ματς. Εμείς δεν έχουμε την εμπειρία, αλλά δεν μας πειράζει. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει. Είναι μία δυνατή αθλήτρια, που δεν έχει όμως την υψηλή τεχνική. Συνήθως έτσι πάει. Έχεις πολύ δύναμη, υστερείς κάπου αλλού. Πάει μόνο μπροστά, είναι πιεστική. Εγώ νομίζω ότι θα φανούν όλα πάνω στο ρινγκ. Εκείνη την μέρα. Όποιος έχει την ψυχολογία θα κερδίσει».

Τέλος ο «θρυλικός» Πάρης μας είπε την άποψη του για την εμφάνιση πολλών διοργανώσεων.

« Από την μία μας ικανοποιεί το γεγονός ότι γίνονται πολλές διοργανώσεις, αν και οι περισσότερες γίνονται στην Αθήνα. Για μένα θα έπρεπε να γίνονται 5 μεγάλες, σε διάφορες πόλεις για να συμμετέχουν όλοι οι αθλητές. Όπως γίνεται στην Ολλανδία. Το θέμα είναι να γίνονται διοργανώσεις με όραμα. Κι όχι να γίνονται για να γίνονται…»

Τέλος ο κ. Βασιλικός θέλησε να στείλει το «μήνυμα» του:

« Ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά που έχουν αξία. Όχι μόνο σε αυτά που προβάλλονται στα media και στο Facebook»!!!