28/03/2024

Πάνε να δούνε Badr Hari, παρέα με τον Andy Souwer

Ανακοίνωση εξέδωσε η Orfanidis Team αναφορικά με τις επιλογές μαχητών του Andy Souwer από το πετυχημένο σεμινάριο που πραγματοποίησε στην Ελλάδα.  


Αναλυτικά: «Μέτα το πολύ επιτυχημένο διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Ανδρέας Ορφανιδης και η Orfanidis Team στις 13 και 14 Γενάρη με τον θρύλο του Κ1 – Andy Souwer, ο Κύπριος προπονητής μένει πιστός στο λόγο του με πράξεις.

Όπως είχε αναφερθεί, μετά το σεμινάριο της Αθηνάς και σε μια ημερομηνία όπου θα βολεύει και τις δυο πλευρές, θα γινόταν μια επιλογή όπου θα πηγαίνανε στην Ολλανδία για να προπονηθούν στη σχολή του παγκοσμίου πρωταθλητή για μια βδομάδα, δυο αθλητές.

Επειδή όμως η συμμετοχή του κόσμου στο σεμινάριο του κ. Ορφανίδη ήταν μεγάλη και το επίπεδο ανεβασμένο, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη σχολή του Ολλανδού περισσότερα άτομα που θα χωριστούν σε δυο διαφορετικά γκρουπ. Η αρχή γίνεται εντός των επόμενων ημερών με τρεις ιδιαίτερα φορμαρισμένους αθλητές, τον Νίκο Γκίκα, τον Γιάννη Φεζουλάι και τον Αντώνη Αρμενατζόγλου, αθλητές του προπονητή κ. Ιωάννη Θεοφανούς (Fight Club Galatsi).

Μαζι τους στο ταξίδι θα βρίσκεται και ο γνωστός ηθοποιός Γιαννης Αϊβάζης, επισης μαθητής του κ. Θεοφανούς. Διπλά κερδισμένοι όμως θα είναι καθώς θα παρακολουθήσουν από κοντά – μαζί με τον Andy – την κορυφαία διοργάνωση ‘’GLORY ‘’ που θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στο main event της βραδιάς θα αγωνιστεί μετά από καιρό ο Μαροκινός σούπερ σταρ Badr Hari.»