25/04/2024

Πάθος, ένταση και διαστημική τετράδα στο Versus

johnys-personal-training

To καλύτερο κομμάτι της βραδιάς μας επιφύλασσε η φανταστική τετράδα των νεαρών kickboxer στο Versus που απέδειξαν πως μπορούν να βγάλουν πράγματα στο ρινγκ που δεν τα βλέπουμε, ούτε από έμπειρους αθλητές.

Νικητής της τετράδας ο Πελούμπι που νίκησε στον ημιτελικό τον Σαϊνόπουλο και στον τελικό τον Λούλα. Το ματς της βραδιάς ήταν ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Λούλα και Γρηγοριάδη, με νικητή τον πρώτο. Υψηλή τεχνική κατάρτιση, πάθος και τακτική από τους τέσσερις νεαρούς που θα μας απασχολήσουν σε επόμενους αγώνες.

Μπόλικο πάθος και ένταση και στο ματς Κανάρη- Λαμπρόπουλο με τον πρώτο χάρη στον δυναμισμό του να παίρνει το παιχνίδι. Απίστευτο ξύλο και στο Ξυριδάκης- Χριστιανιδης με τον πρώτο να κερδίζει το ματς. Στα βαρέα έλυσαν τις διαφορές τους στο μποξ Αγκαράι- Δανηιλογλου με τον πρώτο χάρη στην εμπειρία του να παίρνει την νίκη, ωστόσο ο δεύτερος έκλεισε το ματς με θετικό πρόσημο λόγω της προσπάθειας του, αφού ήταν πρώτο του παιχνίδι!

Τέλος ο Ζουρντος πήρε μία δύσκολη νίκη απέναντι στον Κουλάλη, που στάθηκε εξαιρετικά, κλείνοντας την βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Παναγιώτης Πετρίδης ποντάροντας ξανά στο ταλέντο των αθλητών, προσέφερε στο κοινό μία διοργάνωση γεμάτη ποιότητα και θέαμα, αποδεικνύοντας πως συνεχίζει την φιλοσοφία με την οποία είχε ξεκινήσει τα event, με στόχο την παραγωγή νέων πρωταθλητών που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

 

open-international-fight-club-banner-600x120

Photo:Studio Karteris