20/04/2024

Πάει Κίνα η Γκρουέβα

Μία σπουδαία ευκαιρία προέκυψε για την Τίτα Γκρουέβα που θα βρεθεί 4 Απριλίου στο WLF για να αντιμετωπίσει την Gong Yanli που στην Κίνα θεωρείται σούπερ σταρ. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που τονίζει πως αυτός είναι ο λόγος που απουσιάσει από το Gods of War.

«Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην έως τώρα καριέρα της και τον σπουδαιότερο αγώνα των τελευταίων ετών για Έλληνα αθλητή , θα έχει η αθλήτρια Τίτα Γκρούεβα στην Κίνα, στις 4 Απριλίου.

Πρόκειται για το promotion WLF , το οποίο μεταδίδεται live στην Κίνα, με συχνότητα αγώνων μία φορά το μήνα . Οι αθλητές επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια σε όλο τον κόσμο και μέσα από τη διάκριση τους στο promotion, με συμβόλαια συνεργασίας, έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται σε Αυστραλία , Ντουμπάι , ΗΠΑ , Ιαπωνία, Κίνα και Ευρώπη . Η Τίτα επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές αθλήτριες που εξέτασε η WLF , με κριτήρια όπως επιθετικότητα , τεχνική κατάρτιση , CV Record , ηλικία και εμφάνιση . Καθοριστικό ρόλο για την επιλογή της έπαιξε η άριστη συνεργασία που διατηρεί ο Στέλιος Πολίτης με τον Πρόεδρο της ISKA , Paul Hennesy . Να θυμίσουμε εδώ πως αυτή θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που η αθλήτρια θα αγωνιστεί στην Κίνα.

Αντίπαλος της η Κινέζα σούπερ σταρ  με το ψευδώνυμο ΚΟ Queen . Πρόσφατα η συγκεκριμένη αθλήτρια αγωνίστηκε στην Αγγλία και κέρδισε τη Ruth Ashdown η οποία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης WMC και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της ISKA στο στυλ του muay thai .
Ο αγώνας θα είναι στο στυλ του Κ-1 στα 56 kg , 3×3 γύρους και θα είναι στο main card της βραδιάς .

Αυτός είναι και ο λόγος που η αθλήτρια του Στέλιου Πολίτη δεν θα αγωνιστεί στο GODS OF WAR 6 . Η προετοιμασία της Τίτας Γκρούεβα έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς και δίπλα τςη βρίσκονται οι χορηγοί της XTREME STORES και TOP TEN , καθώς και η διαιτολόγος της Τόνια Μαχαίρα «.