23/04/2024

Πάει Ιταλία ο Θεοδωρακάκος

Στο Ρίμινι θα βρεθεί ο Θοδωρής Θεοδωρακάκος 6-14 Σεπτεμβρίου, όπου θα εκτελέσει χρέη διαιτητή. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

 

«Παρ’όλες τις οικονομικές δυσκολίες που διέπουν την εποχή μας και την μηδενική στήριξη από κάποιον Κρατικό Φορέα, συνεπώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ) λόγω βέβαια μηδενικής επιχορήγησης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού(Γ.Γ.Α.), είναι χαρά μου η συμμετοχή μου σαν Διαιτήτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing Παίδων/Εφήβων σε όλα τα στυλ που θα διεξαχθεί στο Ρίμινι της Ιταλίας στις 6-14 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Wako. Δεν είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά καθώς έχω συμμετέχει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο του 2013 στην Αττάλεια της Τουρκίας και σε άλλα πρωταθλήματα στο εξωτερικό.

Θεωρώ σημαντικό την συμμετοχή Διαιτητών/Κριτών εκτός των αθλητών/τριών σε διοργανώσεις του εξωτερικού καθώς θα πρέπει να δείξουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα στην διεθνή αθλητική κοινότητα σαν χώρα.

Τέλος, εύχομαι όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι να ξεκινήσουν να ασχολούνται με την διαιτησία καθώς το νέο αίμα πάντα χρειάζεται στον αθλητισμό και μία έκκληση στην Πολιτεία να βοηθήσει επιτέλους ενεργά τα νέα παιδιά».

Photo:TaffPictures