29/03/2024

Πάει Γαλλία η Ραφτοπούλου του EFL

Ετοιμη ν’ αγωνιστεί σε σόου της Γαλλίας είναι η αθλήτρια του EFL, Ξανθή Ραφτοπούλου από το EFL.


Σε μεγαλη διοργανωση στη Νίκαια της Γαλλίας καλείται να αγωνιστεί η Ξανθή Ραφτοπούλου, αθλητρια της σχολης EFL με προπονητες τους Ηρακλή Μέρτογλου & Δημήτρη «Μόχου».

Η γνωστή Ισπανίδα, Maria Lobo με τη δικη μας Ξανθή Ραφτοπούλου που κανει την παρθενικη της εμφανιση στο εξωτερικο θα ειναι στο main event της διεθνούς διοργάνωσης «La Nuit de L’ uppercut» σε αγωνα K-1.

Ο επί σειρά ετών Γάλλος διορτανωτής, Tito Cormier συνεχίζει την παράδοσή του κάνοντας διεθνείς αγώνες, αυτή τη φορά μεταξύ των Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδας.

Την αντίπαλο της Ραφτοπούλου γνωρίζουμε λόγω των σημαντικών αγώνων που έχει με τις καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο όπως η Annissa Makksen και η Iman Barlow. Επίσης, έχει παίξει με επιτυχία στο σημαντικότερο γυναικείο event της Ταϊλάνδης, «MT Angels» στο οποίο έχει αγωνιστεί και η Φανή Πελούμπη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει εμπειρία στα εγχώρια ρινγκ, αλλά έχει αποδείξει ότι βγάζει πέρα στα δύσκολα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου, ενώ η μάχη έκλεισε στα -52 από την Μαρία Παντάζ μέσω του Ιταλού συνεργάτη της Mario Zanotti. Ένας ακόμη αγώνας προστίθεται στο καλεντάρι της Πανταζή που τα πάει περίφημα και σε αυτόν τον τομέα.