26/04/2024

Ο Φεζουλάι αποκαλύπτει τους αθλητές που έχει στο στόχαστρο εντός Ελλάδος!

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει ο Γιάννης Φεζουλάι που επέστρεψε στην Ελλάδα με την νίκη στην βαλίτσα, απέναντι στον  Iago Gedenidze.


Ο μαχητής του Νίκου Κρητικού αγωνίστηκε στο Tatneft και απέδειξε την ποιότητα του με νίκη στον έξτρα γύρο. Ο Brutal είναι από τους αθλητές που μιλάει ανοιχτά για τους επόμενους στόχους του και στην «hit list» έχει όλα τα σημαντικά ονόματα της κατηγορία 77-80 κιλών.

«Θα ήθελα να παίξω πάρα πολύ με τον Τζώτζο μία ρεβάνς. Ένα μονό παιχνίδι και όχι τετράδα όπως στο Battle γιατί στο παιχνίδι με τον Μπλάνα χτυπηθήκαμε πολύ. Με ενδιαφέρει και ο Βαρδάκας και ο Μίλος.

Όσον αφορά τον Μελέτη είναι επίσης μία προοπτική που με ενδιαφέρει, να γίνει ο αγώνας στα 77 ή 78 κιλά.  Είναι τοπ αθλητής στα κιλά του και τον εκτιμώ.Τέλος θέλω και ρεβάνς με τον Χιώτη γιατί πήρε το ματς στα…χαρτιά.

Βασική προϋπόθεση βέβαια για να γίνουν αυτοί οι αγώνες, είναι να βρεθεί ένας promoter να μας καλύψει οικονομικά», κατέληξε ο Φεζουλάι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο έμπειρος kickboxer έχει κερδίσει στο παρελθόν τον Μίλο, ενώ έχει χάσει από τον Τζώτζο στην τετράδα του Battle και Χιώτη στο No Limits.