26/04/2024

Ο πρώην NBAer Darko Milicic το γυρνάει στο Kickboxing!

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Σέρβος σέντερ Darko Milicic υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ στην αρχή της προηγούμενης δεκαετίας και εξαργύρωσε αυτή τη φήμη με την 2η θέση στα ντραφτ του 2003 πίσω από τον Lebron James αλλά μπροστά από τεράστια ονόματα όπως ο Carmelo Anthony, o Chris Bosh και ο Dwyane Wade!

Όμως, οι Ditroit Pistons δεν του έδωσαν ποτέ αρκετό χρόνο συμμετοχής με τον ίδιο να αλλάζει 6 ομάδες σε περίπου 10 χρόνια στο NBA και τελικά να αποσύρεται από την ενεργό δράση πέρυσι, μόλις 28 χρονών.

Από ότι φαίνεται η πορτοκαλί μπάλα δεν ήταν ακριβώς το όνειρό του αφού μόλις ένα χρόνο μετά την απόσυρσή του από το μπάσκετ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει καριέρα στο Kickboxing έχοντας ήδη συμφωνήσει με την WAKO Pro για την πρώτη του εμφάνιση! Μιλάμε για έναν κικ μπόξερ ύψους 2.13 (!!!) με αδιαμφισβήτητα αθλητικά προσόντα που αν το κατέχει λίγο το μαχητικό πνεύμα και προπονηθεί σοβαρά μπορεί να δημιουργήσει ντόρο.

Περιμένουμε περισσότερα, για την ώρα δείτε το.. πόσο καλό παιδί είναι ο Milicic σε αυτές τις δηλώσεις του μετά από αγώνα με την Εθνική Ελλάδος το 2007 όταν η Σερβία έχασε με ένα πόντο: