20/04/2024

Ο «οργισμένος» Ζαφείρης Κωτσάκης θα υποδεχτεί με άγριες διαθέσεις τον Belzaham Mohamed

Η επιστροφή του Ζαφείρη Κωτσάκη στην αγωνιστική δράση έχει ενδιαφέρον καθώς είναι ένας αθλητής της παλαιάς χρυσής φουρνιάς. 


Ο αγώνας του Ice Man Fight Night θα είναι το main event απέναντι στον Belzaham Mohamed. Στο νέο βίντεο promo του αγώνα που γίνεται στις 2 Μαρτίου στο Περιστέρι, ο βετεράνος μαχητής δείχνει να έχει άγριες διαθέσεις ενόψει του ερχόμενου παιχνιδιού. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση και ακολουθεί το βίντεο.

«Έρχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας Γ. Στεφανόπουλος στο Περιστέρι, η διεθνής διοργάνωση Ice Man Fight Night με την υποστήριξη της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKF και την σύμπραξη του δήμου Περιστερίου. 

Η Ελλάδα μαζί με πρωταθλητές από Ουκρανία, Σερβία, Αλβανία, Βέλγιο, Αρμενία και Μαρόκο θα συμμετέχουν σε αυτήν την βραδιά του Kick Boxing. 
Ξεχωρίζει ο αγώνας μου για τον παγκόσμιο τίτλο της WKF και της κορυφαίας ζώνης Kings of the Ring με τον μαροκινό πρωταθλητή Mohamed Belzaham.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.  Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 7.00’ θα ανοίξουν οι πόρτες του σταδίου Γιώργος Στεφανόπουλος στο Περιστέρι. 
Σας περιμένω όλους σε μία βραδιά που θα χρειαστώ τον κάθε έναν από σας δίπλα μου. Να μην λείψει κανείς».