26/04/2024

Ο Μπουρουτζούδης αντίπαλος του Φεζουλάι στο Top Fighters

Με μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής ολοκληρώνεται η κάρτα της επαγγελματικής βραδιάς Top Fighters στο Ηράκλειο στις 29 Ιουλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ultra Fighters:


O παλιός αθλητής του Δημήτρη Παπαδόπουλου από το Ultra Fighters Gym και νυν προπονητής στο Τιτάνες fight club θα αγωνιστεί απέναντι στο στον κάτοχο δύο επαγγελματικών ζωνών και επαγγελματικών Γιάννη Φεζουλαι σε μία πρόταση κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής και σε μία πρόκληση που κανένας δεν δεχόταν να αποδεχτεί στα -80 κιλά.

Ο Δημήτρης Μπούρουτζουδης και ο προπονητής του Δημήτρης Παπαδόπουλος ταξιδεύουν στην Κρήτη μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές από το Ultra Fighters Gym γνωρίζοντας ότι νικητής θα βγει το άθλημα με τέτοιους μαχητές οι οποίοι δίνουν την ψυχή τους στα ρινγκ όπου και αν βρεθούν.

Tελος , ο Δημήτρης Μπουρουτζουδης δήλωσε για τον αγώνα.

«Γνωρίζω τον αντίπαλο μου και την δυναμική του καθώς και το γυμναστήριο που προπονείται. Επιδιώκω να αγωνίζομαι με τόσο καταξιωμένους αθλητές γιατί η βασική μας επιδίωξη με τον προπονητή μου είναι να ξεπερνάμε τα όρια μας όσο δύσκολο κ αν είναι αυτό γιατί αυτή είναι η ουσία του πρωταθλητισμού».