25/04/2024

Ο Μελέτης Κακουμπάβας στο THE BATTLE!

Στο σωστό μομέντουμ, την καταλληλότερη στιγμή ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πέτυχε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή για το THE BATTLE της 21ης Δεκεμβρίου!

Όπως σας έγραψε, χθες, αποκλειστικά το fightsports.gr ο «Mr. Battle» κάτω από τον Μιχάλη Αρναούτη θα έβαζε ένα όνομα… φωτιά το οποίο εδώ και αρκετό καιρό το κοινό της Αθήνας επιθυμεί να δει.

Έπειτα από δύο χρόνια, λοιπόν, στην πρωτεύουσα και το μεγάλο event των Χριστουγέννων θα αγωνιστεί ο «Εφιάλτης» των αντιπάλων πάνω στο ρινγκ, Μελέτης Κακουμπάβας.

Τσάλας και Κωνσταντινίδης είχαν συμφωνήσει να αγωνιστεί ο Μελέτης στο THE BATTLE μετά το Best Fighter αν και μόνο αν είχε βγει αλώβητος από τη μάχη του με τον Νίκο Παπαδημητρίου.

Ο Κακουμπάβας πέτυχε τον σκοπό κι έτσι έρχεται να αγωνιστεί στις 21 Δεκεμβρίου. Πιθανοί αντίπαλοί του είναι δύο μαχητές από το Mike’s Gym ή από το Glory Gym.

Οι δύο μαχητές που βολιδοσκοπούνται από το THE BATTLE είναι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό από τον Salah και σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση. Το όνομα του εκλεκτού θα ανακοινωθεί αργά σήμερα το βράδυ!

Στο fightsports.gr είχατε πάρει μια μικρή γεύση, διαβάζοντας τα παρακάτω άρθρα:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΗΕ BATTLE

ΟΝΟΜΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ