19/04/2024

Ο κόσμος το ζήτησε και το ΚΙΜΒΟ… έπραξε!

Στο No Limits 20 της Πάτρας η κατηγορία των βαρέων κιλών μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σ’έναν επικό αγώνα μεταξύ του Αντώνη Τζώρου και του Γιάννη Στοφορίδη. 

Νικητής, βγήκε ο πιτσιρικάς από την Καβαλά με τον Τζώρο να ζητάει τη ρεβάνς άμεσα. Έπειτα, αμφότεροι οι δύο αθλητές πραγματοποίησαν αγώνες με τον Στοφορίδη να μην κερδίζει στο Superkmbat τον Velicevic την ίδια στιγμή που ο «Wrangler», όντας καλύτερος από ποτέ να παίρνει μία τεράστια νίκη στο πρόσφατο «THE BATTLE» κόντρα σε έναν αθλητή, τον Colin George στον οποίο οι Ολλανδοί έχουν ποντάρει πολλά. 

Ο Χρήστος Παπαναγιώτου με κινήσεις… ματ φρόντισε στις 2 Ιουνίου στο… παρθενικό ΚΙΜΒΟ να μας δώσει ήδη… τροφή για σούπερ αφιερώματα, κλείνοντας ένα σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ των Τζώρου και Στοφορίδη.

Οι απολαβές από αυτό το παιχνίδι, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι μονάχα χρηματικές και περηφάνιας. Όλοι οι μαχητές που θα συμμετάσχουν, μαζί και οι δύο προαναφερθέντες μέσω του κ. Παπαναγιώτου θα έχουν την ευκαιρία για… ευκαιρίες στο εξωτερικό. 

Οψόμεθα, λοιπόν, τόσο για την έκβαση του αγώνα των δύο «τιτάνων» όσο και για τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα πλαισιώσουν την πρώτη και εξαιρετικά φιλόδοξη, όπως δείχνουν οι πρώτες πράξεις διοργάνωση.