25/04/2024

Ο καλός ο… Μίλος κατακτάει «8άδες»

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Ο Παναγιώτης Πετρίδης στο promotion του VERSUS μας είχε προϊδεάσει για κάτι που θα θυμίζει… πόλεμο! Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Έλληνας προπονητής και promoter κατάφερε να υλοποιήσει την ιδέα του στο 100%.

Επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο στην «8άδα» αντιληφθήκαμε χθες το βράδυ στο Περιστέρι πως μία… σπόντα της τελευταίας στιγμής μπορεί να αλλάξει τα πάντα, προκαλώντας μας ακόμη έναν προβληματισμό στην κατηγορία των 80 κιλών.

Ο Ελ Σιντ Γκρούντα που αποτελούσε το απόλυτο φαβορί του τουρνουά έμεινε εκτός και τη θέση του πήρε το απόλυτο αουτσάιντερ, Αλέξης Μίλος (Θεοδούλου Team).

Ο «Mysterious» λοιπόν έδειξε και στο ελληνικό κοινό γιατί τα πρώτα χρόνια της συμμετοχής του Buakaw στο Κ-1 οι υπόλοιποι αυτού κάθε αυτού kickboxers έφτυναν… αίμα για να τον κερδίσουν ή δεν μπορούσαν καν τα τον κερδίσουν.

Εφαρμόζοντας την τακτική πόδια και ένα χέρι… μπάσιμο τη σωστή στιγμή ο Αλέξης Μίλος έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι, επικρατώντας με απόφαση στον έξτρα γύρο του επίσης φαβορί Κωσταντελόπουλου και συνέχισε την πορεία του στέλνοντας με νοκ – άουτ τον κάτοχο του τίτλου, Φώτη Γκιώνη στον 3ο γύρο.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και στον τελικό της οκτάδας του VERSUS ο Μίλος σφράγισε την απόλυτη κυριαρχία του αφού με νοκ – άουτ στον 2ο γύρο επικράτησε και του έτερου φιναλίστ, Ανδρέα Δημητρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτή του νίκη ο «Mysterious» εξασφάλισε μία θέση στο No Limits 22 κόντρα στον Βαρδάκα και φυσικά άνοιξε διάπλατα όλες τις πόρτες των μαχητικών shows της χώρας.