26/04/2024

Ο Θανάσης Κύλας και το Legacy Fight Club φέρνουν στην Ελλάδα τον Ernesto Hoost!

Σε μία πολύ δυναμική κίνηση προχωράει ο Θανάσης Κύλας και το Legacy Fight Club που στις 27 Φεβρουαρίου (σ.σ. ημέρα Σάββατο) φέρνουν στην Αθήνα για σεμινάριο τον σπουδαίο Ernesto Hoost. O Ολλανδός kickboxer κοσμεί το πάνθεον των κορυφαίων του είδους σε όλες τις εποχές που παίζεται το άθλημα, έχοντας στο ενεργητικό του 99 νίκες και 22 τίτλους με αποκορύφωμα φυσικά τους τέσσερις παγκόσμιους.

Το Legacy Fight Club του Θανάση Κύλα έχει εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον ερχομό του Mr. Perfect στην πατρίδα μας για το σεμινάριο. Μέσα από την ανακοίνωση του «LFC» μπορείτε να ενημερωθείτε για τον τόπο διεξαγωγής και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετέχει στο δυνατό αυτό σεμινάριο:

» Το Legacy Fight Club του Θανάση Κύλα, πιστό στη δέσμευσή του για την ανάδειξη των μαχητικών αθλημάτων, έχει την τιμή να φιλοξενήσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, τον παγκοσμίου φήμης αθλητή και trainer του Kick Boxing,  Mr. Perfect…  Ernesto Hoost!

 Ο Ernesto Hoost έχει στο ενεργητικό του 99 νίκες και 22 τίτλους, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σταδιοδρομίας του ως αθλητής.  Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 4 φορές, αποτελεί αναμφισβήτητα  ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του Kick Boxing.

Ως εκ τούτου, η αποδοχή της πρόσκλησης του Θανάση Κύλα για τη διεξαγωγή 3ωρου σεμιναρίου στο Legacy Fight Club θα δώσει την ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν, να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από αυτόν τον καταξιωμένο αθλητή καιtrainer.

Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες και μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή:

1.  Στο e-mail: legacyfightclub@hotmail.com

2.  Στα τηλέφωνα:  21 3030 5295 – 698 365 0371 – 694 458 3285

3.  Στη σελίδα του Legacy Fight Club στο Facebook https://www.facebook.com/Legacy-Fight-Club-227052447466651/ «

ernesto hoost afisa legacy fight club