26/04/2024

Ο Ζαμπίδης στο… μικροσκόπιο του «ειδικού»!

Υπάρχει καταλληλότερος από τον Masato για να σχολιάσει αγώνες όπως αυτόν του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Reece McAllister; Μάλλον όχι… Ο σούπερ σταρ του Κ-1, κάτοχος του τίτλου δύο φορές και πλέον ένα από τα βασικά στελέχη στο προμοτάρισμα της διοργάνωσης πέρασε από… ακτινογραφία τον πρώτο ημιτελικό της Αθήνας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Mike. Σχολιάζοντας τα εξής…

 Για τον Μιχάλη Ζαμπίδη είπε αναλυτικά:

«Έχοντας αγωνιστεί δύο φορές με τον Ζαμπίδη, μπορώ να πω ότι έχει μια σπουδαία τεχνική γροθιάς που μπορεί να προκαλέσει Νοκ Άουτ στον αντίπαλο του με μόνο ένα χτύπημα. Πιστεύω ότι έχει την υψηλότερη πιθανότητα από όλους τους. αγωνιστές σε αυτό το τουρνουά για να κάνει Νοκ Άουτ με μια γροθιά. Η κλωτσιά με άλμα, που χρησιμοποιεί μερικές φορές είναι επίσης άξια αναφοράς.
Επειδή έχει το χαμηλότερο ύψος μεταξύ των μαχητών, νομίζω ότι θα περάσει δύσκολες στιγμές στην μάχη με τον McAllister που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις γροθιές του που συνδυάζονται με χτυπήματα με τα γόνατα.
Στους προκριματικούς, ο Ζαμπίδης έδωσε μια σπουδαία μάχη απέναντι στον Chahid, έναν αντίπαλο που ταίριαζε στον τύπο του και στο σωματικό του ανάστημα και απέδειξε πόσο ισχυρός μαχητής είναι, για ακόμη μια φορά.
Σε αυτόν τον πρώτο αγώνα, θα έχει τη δυνατότητα να εξουδετερώσει τον Reece McAllister με μια μόνο γροθιά; Ο McAllister δεν φαίνεται να είναι τύπος που μπορεί να δεχτεί «τιμωρία». Νομίζω ότι αυτό θα καθορίσει τη νίκη ή την ήττα»

Για τον Reece McAllister:

«Ένα ισορροπημένος μαχητής ο οποίος μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Μόνο 19 χρόνων, κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει ισχυρότερος από ποτέ, ακόμη περισσότερο από τον προηγούμενο αγώνα του στους προκριματικούς. Με 1.83 ύψος και με μεγάλη εμβέλεια, που θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκρούσει τον Ζαμπίδη και να μπλοκάρει τις επιθέσεις του. Στον προηγούμενο αγώνα του, έδειξε σπουδαία ικανότητα στο μπλοκάρισμα του αντιπάλου του, Nashiro. Αν και υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την ανθεκτικότητα του, η τροχιά της πάλης θα μπορούσε να αλλάξει ανάλογα με το πόσο καλά θα μπορούσε να αντέξει τις επιθέσεις του Ζαμπίδη»…

Σημαντικές σημειώσεις για το Κ-1 World Max:

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός από την επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα www.k-1.gr , την επίσημη ιστοσελίδα στο facebook www.facebook.com/K1.Athens και από την επίσημη διεθνή ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.k-1.tv !

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο viva.gr και το boxoffice.gr, και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και στα X-TREME STORES. Οι βασικές ζώνες των εισιτηρίων είναι τρεις και υπάρχουν οι διακεκριμένες θέσεις ARENA και VIP γύρω από το ring.

Χορηγοί Επικοινωνίας του Κ-1: Newsit.gr, Sportday, Novaσπορ FM, sport-fm.gr

 

Κ-1 World Max 2012 Final 8 ATHENS – Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας!

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

So Fine! Communications Management

Kα Ράνια Χαρτοφύλακα

τηλ. 210 9211011-2, 693 6883800

rchartofylaka@sofine.gr