26/04/2024

Ο Ζαμπίδης, ο Buakaw, η Ferrari και ο Μέγας Αλέξανδρος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση δύο «ημίθεων» του Kickboxing είχαμε σήμερα το μεσημέρι στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Γλυφάδα, όπου ο Iron Mike συνάντησε τον άλλο θρύλο Buakaw Banchamek μετά από 10 ολόκληρα χρόνια από την μάχη τους στο Κ-1.

Ο Ταϊλανδός super star συνοδευόταν από τον άνθρωπο που διοργανώνει το αυριανό σεμινάριο του στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» τον kru Μάριο Μπαρμπάτσα, από τον δικό του προπονητή αλλά και ένα μικρό επιτελείο ανθρώπων.

Ο Buakaw δήλωσε χαρούμενος που συνάντησε τον Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ελλάδα ενώ έδειξε εντυπωσιασμένος από το ωραίο γυμναστήριο του. «Είναι μεγάλη έκπληξη για μένα που ήρθα Ελλάδα και γνώρισα ένα παλιό φίλο από το Κ-1. Ξέρω ότι είναι πολύ γνωστός και διάσημος αθλητής στην Ελλάδα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.»

Απαντώντας σε ερώτηση του fightsports o Buakaw είπε ότι ενώ στην πατρίδα του δεν γνωρίζουν πολλά για την Ελλάδα, ο ίδιος διαβάζει πολλά για την χώρα μας, γνωρίζει για τον Μέγα Αλέξανδρο και την αρχαία Σπάρτη και γενικά του αρέσει η ελληνική ιστορία.

buakaw

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανταπέδωσε την χαρά για την συνάντηση λέγοντας ότι «μια δεκαετία μαζί στα ρινγκ του Κ-1 σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί.» Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ρωτήθηκε από το fightsports.gr για το αν η συνάντηση με τον παλιό του αντίπαλο τον κάνει να σκέφτεται την επιστροφή στα ρινγκ για μια ρεβάνς αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ότι ακόμη είναι φρέσκια η αποχώρηση, νιώθει χαρούμενος που έζησε από κοντά την χρυσή εποχή του κικ στο κ-1 και τώρα απολαμβάνει την ζωή από μια άλλη θέση, αποκλείοντας κάποια επιστροφή τουλάχιστον σύντομα. Τέλος, επιβεβαίωσε ότι θα είναι και ο ίδιος στο σεμινάριο το Σαββατοκύριακό και κάλεσε όλο τον κόσμο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

O kru Μάριο Μπαρμπάτσας είπε ότι αυτό το σεμινάριο, το οποία χαρακτήρισε παγκόσμιο φαινόμενο,  το δούλευαν για 1.5 χρόνο αφού η προσέγγιση του Buakaw δεν ήταν καθόλου εύκολη και τα μπάτζετ είναι πάρα πολύ ψηλά αλλά αυτό που θα δουν όσοι θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα τους καλύψει «σε όλα τα μήκη και πλάτη».