19/04/2024

Ο απολογισμός του Fight Club Γαλάτσι στο Top Fighters

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Top Fighters της Κρήτης με θετικό απολογισμό για την ομάδα του Γιάννη Θεοφάνους που επιστρέφει στην Αθήνα με τις νίκες των Μανώλα και Κλωνάρη. 


Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό post της ομάδας του Γαλατσίου:

«Πολύ ωραία διοργάνωση σήμερα γεμάτο φανατισμένους, με τους αθλητές τους, κρητικούς φιλάθλους! Απολογισμός για το fight club galatsi 2 νίκες στους 3 αγώνες μας με πολύ καλή εμφάνιση και για τον ηττημένο αθλητή μας Μανούσο Τραβαγιακη σε ένα μοιρασμένο στους γύρους με δίκαιη κρίση δόθηκε ο αγώνας στον αντίπαλο χωρίς αντιρρήσεις και προβλήματα. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αθλητές και παράγοντες καλή ξεκούραση επιτέλους σε όλους με όμορφες διακοπές.  Χαίρε».

Πολύ ωραία διοργάνωση σήμερα γεμάτο φανατισμένους, με τους αθλητές τους, κρητικούς φιλάθλους! Απολογισμός για το fight club galatsi 2 νίκες στους 3 αγώνες μας με πολύ καλή εμφάνιση και για τον ηττημένο αθλητή μας Μανούσο Τραβαγιακη σε ένα μοιρασμένο στους γύρους με δίκαιη κρίση δόθηκε ο αγώνας στον αντίπαλο χωρίς αντιρρήσεις και προβλήματα. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αθλητές και παράγοντες καλή ξεκούραση επιτέλους σε όλους με όμορφες διακοπές! Χαίρε! @giannis_fezoulai @klonaris_klm @travagiakis #TheofanousEliteTeam #fightclubgalatsi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννης Θεοφάνους (@theofanousj) στις