29/03/2024

Ο απολογισμός της ομάδας Combat Team Τρίπολης για την σεζόν

Τον απολογισμό της σεζόν έκανε η ομάδα Combat Team Τρίπολης που είχε φουλ αγωνιστική δράση και διακρίσεις. Αναλυτικά:


«Εξαιρετική ήταν η σεζόν που πέρασε για την ομάδα μας με προπονητή τον Δελή Βασίλη, αν αναλογιστεί κάνεις με λιγότερο από δύο χρόνια λειτουργίας,την σεζόν που τελειώνει καταφέραμε να έχουμε 103 συμμέτοχες σε αγώνες kick boxing και Παγκράτιο σε πανελλήνιο, παγκόσμιο και διασυλλογικα πρωταθλήματα. Επίσης στην σχολή μας διεξήχθησαν σεμινάρια με δασκάλους παγκόσμιου φήμης όπως και φιλικά sparring.

Για την επόμενη σεζόν είδη έχουν δρομολογηθεί αρκετά γεγονότα όπως αγώνες,σεμινάρια,sparring ενώ οι συμμέτοχες θα αυξηθούν και άλλο αφού στις αγωνιστικές ομάδες θα προωθηθούν και άλλοι αθλητές του συλλόγου μας.

Στην σχολή μας πέρα από τις αγωνιστικές επιτυχίες είχαμε σημαντικά γεγονότα και στο κομμάτι της αυτοάμυνας αφού ο Δελής Βασίλης οντάς expert στο krav Maga δεν σταμάτησε εκεί άλλα πιστοποιήθηκε και  έφερε στην Τρίπολη το πλέον νούμερο 1 σύστημα σε ρεαλιστικότητα  στον κόσμο στο χώρο της “αυτοάμυνας” επιβίωσης το KALLAH.

Πλέον ο Βασίλης εκτός από εκπαιδευτής στο kallah είναι και υπεύθυνος συστήματος για όλη την Ελλάδα,επίσης ο μαθητής της σχολής μας Γιώργος Πριονας κατάφερε να πιστοποιηθεί σαν εκπαιδευτής του συστήματος kallah και του ευχόμαστε ότι καλύτερο».

 Αναλυτικά

103 Συμμέτοχες

60 Χρύσα

22 Ασημένια

15 Χάλκινα

1 Κύπελλο σε επίλεκτους αγώνες