28/03/2024

Ο αντίπαλος του Ζαμπίδη συστήθηκε «κομμωτής» και είναι υπεραθλητής!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποχώρησε από το reality επιβίωσης Nomads που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 μετά το elimination fight μεταξύ του Iron Mike και του Λευτέρη Παρασκευά.


Ο τελευταίος που έχει συστηθεί στον κόσμο ως κομμωτής φαίνεται πως έχει στενή σχέση με τον αθλητισμό και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως υπεραθλητής.  Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Thema People διαβάζουμε πως συνήθιζε να διασχίζει με τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία τεράστιες αποστάσεις.  Διαβάστε απόσπασμα στο Thema People μετά την συμμετοχή του στο τουρνουά Iroman.

«Μετά τη συμμετοχή μου στον πρώτο σκληροπυρηνικό αγώνα Ironman, κατάλαβα τι σημαίνει να θέτεις υψηλούς στόχους και ήθελα να μεταδώσω το μήνυμα για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος και τι αποθέματα ψυχικής δύναμης μπορεί να επιστρατεύσει όταν χρειαστεί.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς προσπάθειάς μου έχω βιώσει την απόλυτη κούραση και έχω ζήσει extreme καταστάσεις. Έχω αγγίξει τα όριά μου πολλές φορές και έχω νιώσει να εξαντλώ και την τελευταία ρανίδα αδρεναλίνης.

Στον προηγούμενο αγώνα Ironman -στο Λονδίνο- είχαν πρηστεί τα πόδια μου και δεν μπορούσα καν να περπατήσω. Αντιμετώπισα έντονο μυϊκό πρόβλημα, αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στην αθλητική μου καριέρα ήταν σε έναν αγώνα στην Ουαλία. Την προηγούμενη μέρα της αναμέτρησης είχα πέσει με το ποδήλατο ενώ έτρεχα με 50 χλμ. την ώρα. Μπήκα στον αγώνα τραυματισμένος, αφού με πονούσε όλο μου το σώμα και κυρίως η πλάτη μου.

Η κακοτυχία όμως δεν σταμάτησε εκεί. Την τρίτη μέρα ενώ έτρεχα με χτύπησε αυτοκίνητο καθώς παραβίασε ένα stop και έπεσε επάνω μου, προκαλώντας μου πρόβλημα στον δικέφαλο του ποδιού.

Ομως έσφιξα τα δόντια και τερμάτισα. Σ’ αυτούς τους αγώνες δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει μόνο δεν θέλω. Τα πάντα μπορεί να επιτύχει ο άνθρωπος. Αν ονειρεύεται ότι μπορεί να κατακτήσει την κορυφή, θα την κατακτήσει», καταλήγει.

O Zαμπίδης αποχώρησε επιλέγοντας τον Γιώργο Κατσινόπουλο ως αρχηγό της ομάδας του που είναι ένα από τα φαβορί στο reality επιβίωσης.