25/04/2024

Ο αντίπαλος του Αβραμίδη στο GFS

Δυνατή σύγκρουση στην Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά έρχεται στην Θεσσαλονίκη η διοργάνωση GFS με πολλά από τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού kickboxing να αγωνίζονται εκεί. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η αναμέτρηση του Χρήστου Αβραμίδη και αντίπαλος του θα είναι ο Enrico Carrara από την Ιταλία.

Ο Αβραμίδης έχει δυνατό background επαγγελματικών αγώνων και με όπλο την έδρα ευελπιστεί να φτάσει στην νίκη. Οι αγώνες του GFS γίνονται 14 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον. Αξίζει να σημειώσουμε πως το ματς είναι για Ευρωπαϊκό τίτλο WKU.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ξεκινάμε τις ανακοινώσεις για το 1ο διεθνές GFS στη Θεσσαλονίκη που θα ταράξει τα νερά των μαχητικών και στόχο έχει να καθιερωθεί από το πρώτο κιόλας event! Ο Χρήστος Αβραμίδης, αθλητής του Στέλιου Σκέμπη, με μεγάλη εμπειρία και καταγεγραμμένες σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό του, θα διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο WKU στα 76κ σε μάχη 5 γύρων των 3’, με αντίπαλο τον δυνατό Ιταλό πρωταθλητή Enrico «The Fog» Carrara. Το πρώτο μεγάλο ζευγάρι που ανακοινώνουμε σε αυτή τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση, μια πολύ δυνατή μονομαχία, που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις. Από τη μια πλευρά, ο 21χρονος πρωταθλητής Χρήστος Αβραμίδης, ο οποίος μετράει 121 αγώνες (οι 60 σε επαγγελματικό επίπεδο) με τον εντυπωσιακό απολογισμό 103 νίκες, 18 ήττες και 20 ΚΟ, ενώ έχει να επιδείξει και τη σημαντική επιτυχία της κατάκτησης του Βαλκανικού τίτλου WKU. Από την άλλη, ο Ιταλός πρωταθλητής Enrico «The Fog» Carrara, ο οποίος μετράει 62 αγώνες με απολογισμό 56 νίκες (21 KO), 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στο βιογραφικό του –μεταξύ άλλων- έχει την κατάκτηση των χάλκινων μεταλλίων στο WMF World Champioship (Μπανγκόκ), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IFMA (Παρίσι) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IFMA (Κανκούν). Θα είμαστε όλοι εκεί !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gfs-Kick-boxing Boxing promo (@gfs_greece) στις