19/04/2024

«Ο αγώνας μου με τον Ζαμπίδη δεν θα φτάσει στον 3ο γύρο»

Στις 25 Μάιου ο δικός μας Μιχάλης Ζαμπίδης καλείται να δώσει ακόμη μία σπουδαία μάχη, και μάλιστα στη Ρωσία απέναντι στον Dzhabar Askerov στα πλαίσια του προμόσιον «LEGEND»… 

Πριν από δύο χρόνια οι δύο μαχητές είχαν πολεμήσει ξανά με… φόντο την κόκκινη πλατεία και τον Μιχάλη να επικρατεί του αντιπάλου του, με ομόφωνη απόφαση μετά από τρεις γύρους… πολέμου.

Ο Askerov από την πλευρά του και τότε και σήμερα συνεχίζει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα. Προ ημερών, ο Ρώσος σταρ του kickboxing, παραχωρώντας συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του τόνισε τα εξής:

«Σκοπός μου είναι να δίνω σπουδαίους αγώνες για να ικανοποιώ τους φαν μου. Δεν χρειάζομαι κανέναν για να κερδίσω… Η βοήθεια είναι για τους άλλους. Εγώ είμαι μαχητής.

Όσον αφορά τον αγώνα μου με τον Μιχάλη Ζαμπίδη γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν με κέρδισε ποτέ! Σε λίγους μήνες θα συναντηθούμε πάλι και όλα θα μπουν στον ίδιο δρόμο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Askerov πάει… τρένο το τελευταίο διάστημα, ενώ έχει ήδη μπει στην ελίτ των μαχητών, χάρη στη σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στον Andy Souwer.