29/03/2024

Ολοκληρώθηκε χθες η συνέντευξη Τύπου «The Battle 7»

Με την παρουσία του παγκοσμίου πρωταθλητή στην επαγγελματική πυγμαχία Μιχάλη mighty Mike Αρναούτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου του THE BATTLE 7. Ο Αρναούτης θα είναι ο πρωταγωνιστής του «χριστουγεννιατικου» THE BATTLE 8 και ήρθε από τος ΗΠΑ στην Ελλάδα σ ένα ταξίδι αστραπή ώστε να δει από κοντά το THE BATTLE 7. Στον industrial χώρο του  BAROMETRO συγκεντρώθηκε η αφρόκρεμα των ελληνικών μαχητικών αθλημάτων!

Το muay thai εκπροσώπησε ο Παύλος Καπωνης, το kickboxing οι Αντώνης Τζωρος, Μαρία Πανταζη, Tiger Nourdinne, Λευτέρης Χαχαμιδης, El Sid Grunda, Αλέξανδρος Σερτσας, την επαγγελματική πυγμαχία οι Δημήτρης Ξερικος, Μαρία Σεμερτζογλου, Γιάννης Μουστακας, Νίκο Κβινιασβιλι, Χρήστος Κατσανος και το ΜΜΑ οι Ηρακλής Γρηγοριαδης, Παναγιώτης Στρουμπουλης και Γιάννης Παλαιολογος!

Την παράσταση έκλεψε ο Παυλος Καπωνης που την ερχόμενη Κυριακη 20 Οκτωβριου θα αντιμετωπίσει για τον παγκόσμιο τίτλο της IMC τον Ταυλανδο ΝΟ1 στην παγκόσμια κατάταξη Prathet Sor Thanikul !
Ο «diamond» δήλωσε οτι είναι πανέτοιμος για τον πιο κρίσιμο αγώνα στην καριέρα του.

Ο Αντώνης Τζωρος που θα αντιμετωπίσει το ΝΟ 14 του κόσμου Luis Tavares τόνισε οτι έχει κάνει την καλύτερη προετοιμασία  και συμβούλεψε τον Ολλανδό αντίπαλο του να το ξανασκεφτεί και να μην έρθει στην Ελλάδα!

Τη συνέντευξη Τυπου παρουσίασε η πρωταθλήτρια Ελλάδος Μαριάννα Καλεργη που δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον promoter Στέφανο Κωνσταντινιδη για να αγωνιστεί στις 21 Δεκεμβρίου στο THE BATTLE 8 με την επιστροφή του Μιχαλη Αρναουτη!
www.thebattle.gr 

Δείτε την συνέντευξη τύπου από την κάμερα του skaouter.gr