18/04/2024

Ολοκλήρωση 3ης αγωνιστικής Joya Kick Boxing Championship 2013

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η τρίτη αγωνιστική του JOYA KICKBOXING CHAMPIONSHIP με διοργανωτή το FIGHT CLUB GALATSI (THEOFANOUS ELITE TEAM) στο ιδανικό Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Α. Λιοσίων, σε μια από τις πιο οργανωμένες διοργανώσεις Ερασιτεχνικών Αγώνων Κickboxing στα στυλ , Kick Light, Low kicks, K-1. Σε αυτή την αγωνιστική 18 σύλλογοι έδωσαν το παρών με 182 αθλητές συνολικά. Η διοργάνωση κύλησε άψογα με πολύ καλή ροή και οι 91 αγώνες ολοκληρώθηκαν μέσα σε διάστημα 5 ωρών σε 2 ring και 1 τατάμι.

Οι περισσότεροι αθλητές που συμμετείχαν έδειξαν kickboxing υψηλού επίπεδου και αυτό γιατί στις διοργανώσεις που διεξάγει το Fight Club Galatsi τα τελευταία 5 χρόνια συμμετέχουν οι πιο αξιόλογοι σύλλογοι της χώρας με διαρκή τριβή στους αγώνες και σταθερή ανοδική εξέλιξη των αθλητών τους. Το Joya Kick Boxing Championship θα ολοκληρωθεί με την 4η αγωνιστική στις 24 Νοεμβρίου 2013 με την αγωνία να κορυφώνεται για την στέψη του πρωταθλητή, αλλά και με ακόμη πιο δυναμικούς αγώνες. Μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής έχουμε την βαθμολογία των συλλόγων όπου στην κορυφή βρίσκεται και αυτή τη φορά το Fight Club Galatsi με 98 πόντους. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο BG Kick Boxing Academy με το Glory Club με 59 πόντους και στην τρίτη θέση βρίσκεται οι Pontika-Nazarenko!!!

Δείτε την βαθμολογία των συλλόγων αναλυτικά πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.fightclubgalatsi.gr/katigoria-newn-maxitika-sport/oloklirosi-3is-agonistikis-joya-kick-boxing-championship-2013/