24/04/2024

Ολισιάν Μεσουτάι: Είμαι αουτσάιντερ αλλά θα κάνω δύσκολη την ζωή του Xue Shenzhen

Αποφασισμένος να ανέβει στο ρινγκ και να κοντράρει στα ίσια τον Xue Shenzhen είναι ο Ολισιάν Μεσουτάι στις 24 Μαρτίου στο Gods of War/ WLF.


Ο Στέλιος Πολίτης ξεχωρίζει τον αθλητή Sasaridis Team και του  δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία για διεθνή αγώνα. Η μάχη γίνεται στα 61 κιλά με τον Μεσουτάι να δηλώνει πως είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

«Παίρνω την μεγαλύτερη ευκαιρία μου έως τώρα και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Πολιτη που μου την έδωσε», αναφέρει αρχικά ο Μεσουτάι που τονίζει πως η προετοιμασία του ήταν σκληρή.

«Η προετοιμασία μου πήγε όπως ήθελα. Είχα ένα απρόοπτο πριν τρεις εβδομάδες, με ένα σκίσιμο στο φρύδι, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα. Αυτή περιελάμβανε πολλά σκληρά σπάρινγκ, στόχους και συνεχή τρεξίματα με τον δάσκαλο μου Κώστα Σασαρίδη».

Τέλος ο ταλαντούχος αθλητής μιλά για τον κίνητρο του να ανέβει στο ρινγκ σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

«Το κίνητρο είναι τεράστιο, ξέρω ότι θα ανέβω ως αουτσάιντερ. Αυτό όμως δεν με απασχολεί. Σας υπόσχομαι πως στις 24 Μαρτίου ο Xue Shenzhen δεν θα έχει καθόλου εύκολη βραδιά. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που θα έρθουν να με στηρίξουν».