16/04/2024

Οι πρώτες δηλώσεις του Cro-Cop μετά την κατάκτηση του Κ-1!

Έπειτα από χρόνια μαχών ο Mirko Cro-Cop κατόρθωσε να κερδίσει μία μάχη η οποία αντιστοιχεί στο… χρυσόμαλλο δέρας της τεράστιας καριέρας του. Μπορεί το αποτέλεσμα να αμφισβητήθηκε από τους φανς του αθλήματος, αλλά όπως και να το διατυπώσει κανείς ο Κροάτης το άξιζε.

Αμέσως μετά την επιτυχία του μάλιστα, ο πρωταθλητής μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του, υπογραμμίζοντας πως πέτυχε το παιδικό του όνειρο:

«Το όνειρο των παιδικών μου χρόνων επιτέλους έγινε πραγματικότητα! Προσπάθησα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και η επιτυχία ήρθε μέσα στην πατρίδα μου, αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να το χαίρομαι…»

Για τον αντίπαλό του στον τελικό της διοργάνωσης, ο πρωταγωνιστής δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα πραγματικό τέρας… Με πίεσε απίστευτα και ένα γόνατο που δέχτηκα μου έσπασε τα πλευρά. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του είναι ένας πραγματικός μαχητής»… 

Σχετικά με τους 15.000 οπαδούς τους που γέμισαν το Ζάγκρεμπ Αρένα:

«Τους ευχαριστώ όλους για την στήριξη. Δεν έχω ζήσει ανάλογες στιγμές ούτε μέσα στην Ιαπωνία. Οι φανς έκαναν το σόου ακόμη ομορφότερο και εύχομαι κι εγώ από την πλευρά μου να τους ικανοποίησα. Επίσης, να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και τους διοργανωτές οι οποίοι έφεραν εις πέρας μία πολύ δύσκολη διοργάνωση. Σας ευχαριστώ όλους…»