27/04/2024

Οι κορυφαίοι Έλληνες μαχητές στο κλουβί του GFC 04 στη Λάρισα! Δείτε τα πρώτα ονόματα!

Τα ρεπορτάζ του fightsports.gr για τα σπουδαία σχέδια του GFC 04 επιβεβαιώνονται αφού μόλις πριν λίγο, με επίσημη ανακοίνωσή της η κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση στην χώρα, ανακοινώνει το τέταρτο στη σειρά event της, τις λεπτομέρειες για το μοναδικό «All in the Cage» θέαμα αλλά και τα πρώτα ονόματα των μαχητών που θα μπούνε μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο κλουβί στη Λάρισα!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«GFC 4 – ‘’ALLINTHECAGE’’ – 18/5/2013 ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ!!

Το  GFC (Greek Fighting Championship) στην τέταρτη έκδοσή του είναι γεγονός!

Ο διοργανωτής και εμπνευστής του πρώτου  Ελληνικού τηλεοπτικού show μαχητών μέσα σε οκτάγωνο κλουβί , κ. Γιώργος Βεντούρας, μετά από τρεις απόλυτα  πετυχημένες διοργανώσεις στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο Tae kwon Do (Παλαιό Φάληρο) που μεταδόθηκαν στο ΣΚΑΪ , αποφάσισε να ξεκινήσει περιοδεία στην υπόλοιπη Ελλάδα ξεκινώντας Σάββατο 18 Μαΐου, από την Λάρισα, (την πόλη που έχει τιμήσει στο παρελθόν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το No Limits 16) και που αναμφίβολα αποτελεί αξιοσημείωτο κόμβο μεταξύ των μεγάλων αστικών κέντρων.

Μια σημαντική πόλη για μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που θα μεταδοθεί από τη NOVA και που έχει μια ανατρεπτική ιδιαιτερότητα: Μέσα στο οκτάγωνο κλουβί δεν θα μπουν μόνο μαχητές  ΜΜΑ(Μεικτές πολεμικές τέχνες) αλλά και πυγμάχοι καθώς   Kick  και Thai Boxer!

Πρωτόγνωρη εμπειρία για τα κορυφαία ονόματα της χώρας που θα αφήσουν το ring για να αγωνιστούν και να παλέψουν για τη νίκη μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη αρένα του οκτάγωνου κλουβιού!

Κατασκευή που ο κ. Βεντούρας έχει προμηθευτεί από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο αμερικάνικο  show  UFC(Ultimate Fighting Championship).

Στην Αμερική όπως είναι γνωστό για πολλά χρόνια κυριαρχούν αντίστοιχοι αγώνες  και μονοπωλούν το ενδιαφέρον των χιλιάδων θεατών κάθε φορά αλλά πρωτοστατούν και στις τηλεθεάσεις καθώς και στη διαδικτυακή επισκεψιμότητα.

Αγωνιστικά δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστήσει ο μεγαλύτερος Θεσσαλός πρωταθλητής πάλης και ΜΜΑ, Νέστωρας ‘’Titan’’ Μπατζέλας,  που έχει αήττητο σερί στις τελευταίες τηλεοπτικές διοργανώσεις του No Limits στη NOVA, και που επιστρέφει στο φυσικό του χώρο μέσα στο κλουβί του GFC.

Ο αντίπαλός του  , Ion Kutselaba, είναι Μολδαβός , εντυπωσιακός και στην όρθια μάχη και στο έδαφος και αναμένεται να δυσκολέψει τον τιτάνα, μια και έρχεται αποφασισμένος να σπάσει το αήττητο του Λαρισαίου μαχητή.

Ο μεγαλύτερος ΜΜΕ  ‘Ελληνας  πρωταθλητής στην κατηγορία του,  αθλητής του GFC που έχει ξεσηκώσει το κοινό σε πολλά στάδια Ελλάδας και εξωτερικού στην πολύχρονη πορεία του Νίκος ‘’Nitro’’  Σοκόλης, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο Θεσσαλικό κοινό και θα κυνηγήσει μόνο νίκη με knock out απέναντι στον αξιόμαχο Βούλγαρο Aleksiev Nikolai, που νίκησε πέρυσι μέσα στην Ελλάδα και ζήτησε ο ίδιος το Σοκόλη για να εδραιώσει την ‘’υπεροχή’’ του όπως ισχυρίζεται απέναντι στους Έλληνες μαχητές.

Εκτός από πρώτος επαγγελματίας πυγμάχος , ο σπουδαιότερος ‘Ελληνας εν ενεργεία πυγμάχος Τάσος ‘’Stolen Dreams’’ Μπερδέσης αποχαιρετά το Ελληνικό κοινό λίγο πριν μεταβεί στην Αμερική για να αγωνιστεί το φθινόπωρο, ζώντας την ανεπανάληπτη εμπειρία να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα πυγμαχήσει μέσα στο κλουβί.

Στα χνάρια του και δύο αμαζόνες που θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες, εκπληκτικής ομορφιάς και οι δύο αλλά και κυρίαρχες στην κατηγορία τους , θα καταπλήξουν το κοινό της Νεάπολης: Τζένη Τασίδου  και Χριστίνα Αθανασοπούλου οι πρώτες γυναίκες που θα πυγμαχήσουν μέσα στο κλουβί! Μια μάχη που θα κόψει την ανάσα!

Αλλά και kick boxing και muay thai αγώνες θα έχει την ευκαιρία το φιλοθεάμων κοινό να απολαύσει σε μια ανατρεπτική βραδιά όπου υλοποιείται μια ιδέα που θα απασχολήσει διεθνώς:

Στην Ελλάδα θα ταξιδέψουν και θα παραστούν στη διοργάνωση της Λάρισας, εκπρόσωποι αμερικάνικων ΜΜΕ και σημαντικοί παράγοντες της αθλητικής σκηνής των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρωτοποριακό θέαμα, όλα τα στυλ μέσα στο κλουβί, αλλά και να  υπογράψουν με τους δύο μεγαλύτερους Έλληνες promoter και τηλεοπτικούς παραγωγούς, το Γιώργο Βεντούρα και τη Γωγώ Μπιτάκου για σειρά διοργανώσεων στην Αμερική, με cage και ring, από το Σεπτέμβριο του 2013, ως αποτέλεσμα καθοριστικό για την εξέλιξη των δυναμικών αθλημάτων στη χώρα μας, καρπός των επαφών που για δύο μήνες καλλιέργησαν Μπιτάκου και Βεντούρας στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Την ίδια βραδιά, πάντα στη Λάρισα –  και ας ευχηθούμε στο κατάμεστο στάδιο Νεάπολης –  παρουσία των αρχηγών της Αμερικανικής αποστολής θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των Ελλήνων μαχητών που θα επανδρώσουν την αποστολή που θα μεταβεί Νέα Υόρκη , για πρώτη φορά στην ιστορία των δυναμικών αθλημάτων της χώρας μας.

Μια εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται μεγάλες συγκινήσεις και υπερήφανα νιάτα που ξέρουν πώς να παλεύουν και να διεκδικούν τα όνειρά τους αποδεικνύοντας το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής εκτός συνόρων.

Μια πρωτοβουλία που οι δυο διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να προβληθεί και να διαφημιστεί όχι μόνο ο Ελληνικός αθλητισμός αλλά και η πληγωμένη ηθικά χώρα μας.

Τους αγώνες θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και ειδικά εφέ, φωτορυθμικά, video art, συνθέτοντας ένα μοναδικής σύλληψης και έντονης αδρεναλίνης show που θα μαγέψει, θα ψυχαγωγήσει, θα συναρπάσει.

Όλοι εκεί γιατί το GFC αποδεικνύει πως ήρθε για να μείνει και να κυριαρχήσει στην μαχητική σκηνή ….

Διοργάνωση : Γιώργος Βεντούρας

Οργάνωση Παραγωγής : Γωγώ Μπιτάκου

GFC 4

‘’All in the cage’’

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κλειστό Στάδιο Νεάπολης Λάρισα

Έναρξη :   20:00  (PreGame  19:00)

Είσοδος: 15€

v  Καμπάνια κατά των ναρκωτικών με το συμβουλευτικό κέντρο σε θέματα εθισμού ΑΡΩΓΗ 12+(Νέο Ρύσιο Θες/νικη)»