23/04/2024

Ογκανεσιάν και Κουλάλης συγκρούονται στο GFS

Νέο ζευγάρι στην νέα διοργάνωση

Ένα ακόμη δυνατό ζευγάρι ανακοίνωσε το GFS με τον Νίκο Ογκανεσιάν να αντιμετωπίζει τον Γιώργο Κουλάλη που έχει συνεχόμενους αγώνες τον τελευταίο καιρό. Αναλυτικά:

«Ένα ζευγάρι με τις δικές του… ιδιαιτερότητες είναι αυτό που ανακοινώνουμε ενόψει του 1ου Διεθνούς GFS. Από τη μια πλευρά, ο Nίκος Ογκανεσιάν, ένας έμπειρος μαχητής με σημαντικές επιτυχίες –τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων- στο ενεργητικό του, ο οποίος, μετά από μεγάλη αποχή, επιστρέφει στα ρινγκ και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με νίκη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κούλαλης, ένας δυνατός μαχητής με «βαρύ» βιογραφικό, το οποίο περιλαμβάνει την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος WKU.Ένα –αν μη τι άλλο- πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, μια ακόμη μεγάλη \μάχη, που θα παρακολουθήσουμε στις 14 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα ζευγάρι με τις δικές του… ιδιαιτερότητες είναι αυτό που ανακοινώνουμε ενόψει του 1ου Διεθνούς GFS. Από τη μια πλευρά, ο Nikos Oganesyan, ένας έμπειρος μαχητής με σημαντικές επιτυχίες –τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων- στο ενεργητικό του, ο οποίος, μετά από μεγάλη αποχή, επιστρέφει στα ρινγκ και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με νίκη. Από την άλλη, ο Γιώργος Κούλαλης, ένας δυνατός μαχητής με «βαρύ» βιογραφικό, το οποίο περιλαμβάνει την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος WKU. Ένα –αν μη τι άλλο- πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, μια ακόμη μεγάλη «μάχη», που θα παρακολουθήσουμε στις 14 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gfs-Kick-boxing Boxing promo (@gfs_greece) στις