26/04/2024

Ξεκίνημα με Ζαμπίδη στο Glory Fighters!!!

Μία εξέχουσα παρουσία θα έχουν οι GLORY FIGHTERS στο ξεκίνημα της σεζόν. 


Αναλυτικά: «Με το γεγονός της χρονιάς που αφορά την αποκλειστική παρουσία του Iron Mike, του θρυλικού Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή του Kick Boxing Μιχάλη Ζαμπίδη ξεκινούν την νέα σεζόν οι Glory Fighters. Τα καλά νέα συνεχίζονται αφού από την φετινή σεζόν ξεκινά επίσης η συνεργασία με τον Έλληνα πρωταθλητή της πυγμαχίας Σταύρο Κοφίνη που δημιουργεί νέα δεδομένα στο άθλημα. Πάντα παρών, η ψυχή τους συλλόγου ο προπονητής του Kick Boxing Τάσος Λιβάνιος, πιο έμπειρος και δυνατός από ποτέ να αναδείξει τους επόμενους πρωταθλητές. Όλα αυτά στο νέο, υπέρ-σύγχρονο γυμναστήριο των Glory Fighters με έδρα την Λάρισα (Φιλίππου 14) που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τους ειδικούς των ρινγκ.

Iron Mike

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι Έλληνας αθλητής του Kick Boxing. Είναι 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και του έχει δοθεί το προσωνύμιο «Iron Mike» (Σιδερένιος Μιχάλης). Στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες επιτυγχάνοντας 48 νοκ-άουτ αντιπάλων σε 60 αγώνες. Στην καριέρα του έχει δώσει πολλούς αγώνες με εντυπωσιακά ποσοστά νικών και νοκ-άουτ. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται αποκλειστικά στο γυμναστήριο των GLORY FIGHTERS για ένα μοναδικό σεμινάριο σε επίδοξους πρωταθλητές του Kick Boxing.

Σταύρος Κοφίνης

Μια μοναδική συνεργασία εξασφάλισαν και παρουσιάζουν οι Glory Fighters με το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Ο πανελλήνιος πρωταθλητής και πολυνίκης της πυγμαχίας Σταύρος Κοφίνης θα διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος σε μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας νέα δεδομένα για την πυγμαχία σε επίπεδο Θεσσαλίας. Ένα πρότυπο τμήμα, σε ένα πρότυπο χώρο από ένα τεράστιο πυγμάχο που θέλει να αναδείξει τους νέους πρωταθλητές.

Τάσος Λιβάνιος

Ο προπονητής και υπεύθυνος του γυμναστηρίου Τάσος Λιβάνιος, θα συνεχίσει την ανάδειξη πρωταθλητών του Kick Boxing όπως κάνει με συνέπεια από την ίδρυση των Glory Fighters το 2013. Ο Τάσος Λιβάνιος παραμένει ο μοναδικός απόφοιτος της σχολής Kick Boxing Mejiro Gym Amsterdam, είναι A,B,C Trainer WAKO της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing. Ο ίδιος θεωρεί ως κλειδί της επιτυχίας τον συνδυασμό της συστηματικής προπόνησης, της έμφασης στις τεχνικές λεπτομέρειες και στις οδηγίες για σωστή διατροφή και αποκατάσταση. Το Ευ Αγωνίζεσθαι ή Fair Play, δηλαδή ο σεβασμός των κανονισμών και των αντιπάλων, η αποδοχή των αποφάσεων των διαιτητών και οι ίσες ευκαιρίες για όλους αποτελούν αδιαπραγμάτευτη αρχή για τον προπονητή και τους αθλητές των Glory Fighters. Με τον τρόπο αυτό οι Glory Fighters στέλνουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός και ειδικά αυτός των μαχητικών τεχνών, έχει τεράστια δύναμη και τον τρόπο να αφυπνίζει και να παραδειγματίζει τους νέους ανθρώπους που εγκλωβίζονται σήμερα σε μια χαοτική κατάσταση χωρίς ελπίδα.

Νέο Γυμναστήριο Glory Fighters

Εξοπλισμένο με όργανα υψηλών προδιαγραφών και εξελιγμένης τεχνολογίας, ο χώρος του γυμναστηρίου είναι κατάλληλος για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα άθλησης. Σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση, το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές ο χώρος των Glory Fighters αποτελεί την σίγουρη επιλογή για τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες των δυναμικών αθλημάτων αλλά και για οποιονδήποτε – ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης – που θέλει να γυμναστεί με τον πλέον ενδιαφέροντα τρόπο σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Τα τμήματα που λειτουργούν στο γυμναστήριο είναι τα εξής :

Τμήμα Kick Boxing και Αεροβικό Kick Boxing
Τμήμα Πυγμαχίας
Εναλλακτικό πρόγραμμα με βάρη ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης.
Personal training
Οι ηλικίες αφορούν:

Παιδικό
Ενηλίκων
Αρχαρίων
Αγωνιστικό

Ωράριο λειτουργίας :

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 22:00
Σάββατο 12:00 – 14:00
Πρωινά τμήματα κατόπιν συνεννόησης

Φιλίππου 14, τηλ. 2414008300, 6937054102.»