25/04/2024

Ντεμπούτο στο ΜΜΑ για τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Μετά τους Robin Van Roosmalen και Rico Verhoeven, ένας ακόμη κορυφαίος kickboxer, ο δικός μας «iron mike» Μιχάλης Ζαμπίδης πήρε την απόφαση να κάνει το ντεμπούτο του στο ΜΜΑ! Μάλιστα η πρώτη του μάχη μαθαίνουμε ότι θα είναι στο Ευρωπαϊκό event του Bellator που έχει ανακοινώσει σειρά διοργανώσεων στην γειτονιά μας όπου θα συνδυάζεται το Kick με το MMA και ίσως αυτό είναι το Ιταλικό Bellator όπου αγωνιστεί και ο Petrosyan; Λέτε να δούμε ρεβάνς στο κλουβί;

Η ανακοίνωση πάντως έγινε από την μεριά των Αμερικάνων και συγκεκριμένα του προέδρου του Bellator Scott Coker ο οποίος το αποκάλυψε στα Μέσα πριν από λίγες ώρες στο περιθώριο  συνέντευξης Τύπου μαζί με άλλα ονόματα Kickboxer που κάνουν το άλμα στο ΜΜΑ, όπως ο Andy Souwer, o Gokhan Saki αλλά και ο Mike Tyson που μάλλον θα έχει ρόλο σχολιαστή!

Οι πληροφορίες του fightsports λένε ότι αυτό ήταν το σχέδιο του Μιχάλη Ζαμπίδη εξαρχής και γι’ αυτό τελείωσε την καριέρα του στο Kick με τον Moxon ώστε να μπορέσει να αφοσιωθεί στις προπονήσεις στο έδαφος χωρίς να σηκώσει υποψίες. Μάλιστα μαθαίνουν ότι προπονήθηκε αρκετό καιρό δίπλα στον Anthony Pettis στη σχολή του Duke Roufus και το παιχνίδι του στο έδαφος είναι τουλάχιστον εφάμιλλο.

Το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι στην ανακοίνωση αντέδρασε και ο Conor Mcgregor μέσω Twitter που ουσιαστικά προκάλεσε σε μάχη τον Ζαμπίδη, τον οποίο παλιότερα είχε αναφέρει ως ίνδαλμα του, αλλά λίγο αργότερα έσβησε το Tweet αφού μάλλον συνειδητοποίησε ότι δεν θα είναι στο UFC ο Iron Mike αλλά στο Bellator.

Περιμένουμε ανακοινώσεις!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: taffpictures

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!