25/04/2024

Νίνα Γράψα: Μεγάλη προοπτική η Ιταλία!!!

Με αφορμή την συμμετοχή της στο τουρνουά Pontika&Nazarenko team που θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου, η Νίνα Γράψα μίλησε για την αγωνιστική της κατάσταση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μελλοντικά της σχέδια, που ήδη καταστρώνει με τον προπονητή της Μάριο Κατσή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Νίνα στο Fightsports. gr:

Nίνα προετοιμάζεσαι ενόψει 7 Φεβρουαρίου. Πως είσαι αγωνιστικά;
Η αγωνιστική μου κατάσταση είναι μία χαρά, αφού μετά τον τελευταίο μου αγώνα το Νοέμβρη, στο European Champion Belt, στην Πάτρα, βγήκα αλώβητη από το ρινγκ. Αυτό με διευκόλυνε στο να επανέλθω σχεδόν αμέσως στις προπονήσεις μου, στις οποίες όμως έκανα κάποιες διαφοροποιήσεις, είτε γιατί ήταν απαραίτητο, είτε γιατί οι συνθήκες προπόνηση, μου το επέβαλαν.
Μιλήσαμε με τον προπονητή σου Μάριο Κατσή και μάθαμε ότι κάποια στιγμή θα δώσετε αγώνες στην Ιταλία. Πως βλέπεις εσύ αυτή την προοπτική;
Ναι όπως σας ενημέρωσε ο προπονητής μου, βρισκόμαστε σε επαφή με Ιταλούς διοργανωτές, με σκοπό να πάρουμε μέρος σε αγώνες εκεί. Είναι ότι καλύτερο, σαν προοπτική, αυτή την στιγμή για μένα, αλλά και για τους άλλους δύο συναθλητές μου, αφού με μία καλή εμφάνιση εκεί, ίσως οι ευκαιρίες για περισσότερα παιχνίδια στο εξωτερικό αυξηθούν. Είναι κάτι που θα οργανώσει ο ίδιος ο προπονητής μας και θεωρώ πως είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση.
Γνωρίζεις την αντίπαλο σου Αγγελίνα Λούκα, με την οποία θα αγωνιστείς στο τουρνουά Pontika& Nazarenko team,
Δεν την γνωρίζω, όμως γνωρίζω τον σύλλογο που ανήκει και είναι πολύ αξιόλογος, ειδικά στο κομμάτι της πυγμαχίας. Σκοπός μου είναι να γίνει δυνατό παιχνίδι, με θέαμα για το κοινό. Θέλω επί τη ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στους διοργανωτές και επί χρόνια δάσκαλους- συναθλητές μου, Νατάσσα Ποντίκα και Βλαδίμηρο Ναζαρένκο για την προσπάθεια αυτή.
Βλέπουμε την νέα χρονιά ότι γίνονται πολλά τουρνουά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει έναν Έλληνα αθλητή;
Δεν μπορώ να πω ότι τα πολλά παιχνίδια είναι σίγουρο ότι βοηθούν έναν αθλητή. Ούτε όμως και τα λίγα. Το κομμάτι αυτό, έρχεται να καλύψει και να ρυθμίσει ο προπονητής του εκάστοτε παίκτη, αφού είναι εκείνος που γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τον αθλητή του. Η νέα χρονιά κρύβει πολλές εκπλήξεις. Εύχομαι στους αναγνώστες του Fightsports. gr μία μάχιμη χρονιά, με υγεία και πολύ δράση.