19/04/2024

Νίκος Χίσεν: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω θέαμα στο Spartan’s Night 2»

Ο Νίκος Χίσεν είναι ένας από τους πιο έμπειρους kickboxer της ελληνικής μαχητικής σκηνής, μαθαίνοντας την τέχνη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου. Ο «Mini Gun» μίλησε στο Fightsports.gr για τον αγώνα του στο Spartan’s Night 2.


Το βράδυ του Σαββάτου (13/4) στη Ζωφριά το δίδυμο Παπαδόπουλου – Χαλκίδη θα δει τον Νίκο Χίσεν να συγκρούεται με τον Sedrick da Silva, μαχητή που προπονείται στην ομάδα του θρυλικού kickboxer του Κ-1, Artur Kyshenko.

Ο Χίσεν, μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν από τον αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την COSMOTE TV, μίλησε στο Fightsports.gr:

«Επιστροφή στο Spartan’s Night 2! Σε ένα δυνατό event. Ελπίζω το παιχνίδι να είναι τόσο θεαματικό και δυνατό όπως ήταν το πρώτο. Όσον αφορά στην κατάσταση στην οποία βρίσκομαι είναι όπως και πέρσι σε ρυθμούς φουλ προετοιμασίας και με όρεξη για ακόμα ένα δυνατό ματς.»

Για το αν έχει μελετήσει τον αντίπαλό του, εντοπίζοντας τα αδύναμα σημεία του σχολίασε: «Υπάρχει μόνο ένα βίντεο του αντιπάλου μου από τον αγώνα του στην περσινή διοργάνωση του Spartan’s Night. Ναι, τον έχω μελετήσει αλλά προσπαθώ να στηρίζομαι στη δικιά μου προετοιμασία γιατί κάθε αγώνας χρειάζεται κάτι διαφορετικό.»

Για τη φόρμα που έχει παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται συχνά: «Δεν είχα άλλο αγώνα λόγω ενός τραυματισμού και προσωπικών υποχρεώσεων. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να προσφέρω στους θεατές αγώνα με πάθος και θέαμα.

Το ότι είμαι σε φόρμα παρά την αποχή οφείλεται στην αγάπη μου για το άθλημα,στις πολλές ώρες προπόνησης και στην καθοδήγηση τον προπονητών μου Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου και Αντώνη Καραδήμα.»

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Οπως προανέφερα αυτό που θα δουν θα είναι άκρως εντυπωσιακό, σίγουρα όσοι ήταν και πέρσι θα θυμούνται τον αγώνα οπότε υπόσχομαι κάτι αντίστοιχο.»

M.N.

Photo Credits: Studio Karteris