19/03/2024

Νίκος Τζώτζος: Το κλίμα στην Τουρκία δεν με επηρέασε

Προσηλωμένος στον στόχο του εμφανίστηκε ο Νίκος Τζώτζος στην Τουρκία πριν από μερικές μέρες κερδίζοντας μέσα στην έδρα του τον Mehmet Karabuk με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.


Ο Έλληνας kickboxer ήταν επιβλητικός και δεν επηρεάστηκε από την δύσκολη έδρα τονίζοντας την σημασία της νίκης.

«Πέτυχα μια νίκη στο εξωτερικό σε μια πολύ δύσκολη έδρα με έναν αντίπαλο που έπαιζε και εκτός κανονισμών. Όσον αφορά το Ελληνικό Kick Boxing στο εξωτερικό υπάρχουν πολλοί αθλητές που έχουν διαπρέψει πολύ πριν από εμένα και συνεχίζουν ακόμα», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο Τζώτζος δήλωσε ανεπηρέαστος και προσηλωμένος όταν αγωνίζεται.

«Το κλίμα στην Τουρκία δεν ήταν κάτι το οποίο θα με επηρέαζε, καθώς ήμουνα προσηλωμένος στον στόχο μου. Έχω δεχθεί αρκετά φιλικά μηνύματα από τους Έλληνες φανς και τους ευχαριστώ πολύ όλους».

Ο Τζώτζος στην συνέχεια αναφέρει τον στόχο του στο σπορ που είναι μία αξιοπρεπή καριέρα.

«Έχω πιστεύω μια ανοδική πορεία στο χώρο δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις σίγουρα θα ήθελα να κάνω όμως μια σημαντική και αξιοπρεπή καριέρα».

Τα Ελληνικά ντέρμπι είναι πάντα ψηλά στο ενδιαφέρον του κόσμου, με τον Τζώτζο να είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

«Στην πατρίδα μας εάν υπάρξει πρόταση συγκεκριμένη θα την δούμε ως team αλλά προτεραιότητα έχουν για μένα οι αγώνες στο εξωτερικό.Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίχτης που θα ήθελα να αντιμετωπίσω όλους τους σέβομαι.Για μένα στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει μόνο μια γραμμή, χαμηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά».

Τέλος ο Τζώτζος αφιέρωσε την νίκη του σε αυτούς που τον στηρίζουν.

«Θέλω να αφιερώσω την νίκη μου πρώτα στην οικογένεια μου τον πατέρα μου και προπονητή μου Κώστα Τζώτζο, τον δάσκαλο Γιάννη Κακαράκη που πίστεψε σε εμένα και ήταν στη γωνία μου και φυσικά όλο το σύλλογο του Κραταιού που είναι δίπλα μου, όπως και όλο τον κόσμο που με στηρίζει χορηγούς φίλους και να ευχαριστήσω Fightports.gr για την φιλοξενία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

When there is a will, there’s a way🇬🇷🥊 @underarmourgr #wewill #teamUA #kickboxing #tzotzosteam #krataios #echetleos #tko #win

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Tzotzos 🇬🇷 (@nikostzotzos) στις