27/04/2024

Νίκος Παπαδημητρίου: «Πάμε για μεγάλα πράγματα»

Ο Νίκος Παπαδημητρίου είναι μία από τις ελπίδες για πολλές διακρίσεις στο kickboxing! Ο νεαρός άσος των ρινγκ άνοιξε την… καρδιά του αποκλειστικά στο fightsports.gr, μιλώντας μας για τα μελλοντικά του σχέδια, τα όνειρά του και τις σκέψεις του!

Απολαύστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:  

Νίκο καλημέρα, και σε ευχαριστούμε που αποδέχτηκες την πρόσκληση του fightsports.gr. Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση σου με τις πολεμικές τέχνες;
Λοιπόν η ενασχόλησή  μου ξεκίνησε όταν ήμουν   16 ετών. Πάντα  μου άρεσαν  πολύ οι πολεμικές τέχνες, αλλά ο «υπαίτιος»  άνθρωπος που με παρότρυνε  να ξεκινήσω το  Kickboxing  ήταν  ο πατέρας μου και τον ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθειά του και για την υποστήριξή του. Κάπως έτσι σιγά-σιγά  άρχισα να αγαπώ το συγκεκριμένο άθλημα.
Είναι μέσα στους στόχους ένα μεγάλο τουρνουά στην Ευρώπη ή σ’ όλο τον κόσμο;
Θεωρώ πως κάθε αθλητής  έχει όνειρα και στόχους. Άλλοι έχουν μικρά άλλοι μεγάλα άλλοι απίστευτα! Εγώ  προσπαθώ και προπονούμαι για να καταφέρω να πραγματοποιήσω τους στόχους μου …στόχος μου είναι να φτάσω  στις  μεγαλύτερες διοργανώσεις .Είτε βρίσκονται στην Ευρώπη είτε σε αλλά διάφορα μέρη του κόσμου.
Το πρόγραμμα σου τι περιλαμβάνει στο άμεσο μέλλον;
Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για το νέο έτος, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί σίγουρα κάτι ακόμα για το πρόγραμμα αγώνων μας. Τα πιθανότερο είναι πως θα με δείτε στα ρινγκ Ιανουάριο με Φεβρουάριο στο εξωτερικό και φυσικά στην Ελλάδα…
Πιστεύεις ότι κάποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί στην πορεία-καριέρα σου;
Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στον περίγυρό σου έχουν  κάτι να σου δώσουν άρα όλοι με τον τρόπο τους είναι σημαντικοί, αλλά  οι κυρίως σημαντικοί άνθρωποι  για μένα  είναι η οικογένειά μου  που σε αυτούς τα οφείλω όλα, ο προπονητής μου  που είναι ο άνθρωπος που ότι έχω καταφέρει στο άθλημα είναι   χάρης αυτόν και του οφείλω πολλά, η ομάδα μου  που με βοηθάν να γίνομαι καλύτερος, η κοπέλα μου που είναι διπλά μου εμψυχώνοντας με και συμπάσχοντας μαζί μου σε αυτό που κάνω και τέλος  οι  πραγματικοί  μου φίλοι  έχοντας την υποστήριξή τους.
Καλές και κακές στιγμές στην σταδιοδρομία σου.
Οι στιγμές στο άθλημα μου είναι ξεχωριστές, αλλά πιστεύω η καλύτερη ήταν όταν έμαθα ότι θα παίξω main event  στην μεγαλύτερη διοργάνωση εκείνης της περιόδου στο ShowTime(σημερινό glory) της Πολωνίας. Χειρότερη; η στιγμή που τραυματίστηκα  και δεν  μπόρεσα να συμμετάσχω  τελικά…! Κάθε εμπόδιο για καλό …συνεχίζουμε  το πρόγραμμά μας και στο μέλλον ελπίζω να βρεθώ κα  εγώ στο ρινγκ αυτής της διοργάνωσης..
Ποιον αθλητή εν ενεργεία θαυμάζεις και τον έχεις σαν πρότυπο;
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο γιατί ο καθένας μας  είναι ξεχωριστός σε αυτό που κάνει  και προσπαθεί να διανύσει  μια  δικιά του πορεία. Θαυμάζω παρά πολλούς αθλητές. Πρώτα τον δικό μας Έλληνα Μιχάλη Ζαμπίδη που είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον πλανήτη κάνοντας παρά πολλά στο άθλημα αυτό  και  του εύχομαι καλή επιτυχία και να μας κάνει  ακόμα μια φορά περήφανους τώρα στο  world max. Ιδιαίτερη συμπάθεια έχω στον    Andy Souwer   και   Giorgio Petrosyan. Aκόμα μου αρέσουν παρά πολύ  Buakaw, Robin van Roosmalen,  Murthel Groenhart,  Arthur kyshenko  Crhis Ngimbi και άλλοι πολλοί από διαφορές κατηγορίες κιλών …γενικά οι ελίτ αθλητές αυτών των διοργανώσεων. Kάθεσαι τους βλέπεις να παίζουν καi απλά  τους “χαζεύεις’’…
Μια ευχή για το fightsports.gr…
Εύχομαι στο fightsports.gr  να συνεχίσει την καλή δουλεία που κάνει πάνω στην προώθηση των αθλημάτων των πολεμικών τεχνών  και  την  γρήγορη   επίκαιρη ενημέρωση νέων      γύρω από τoν κόσμο των πολεμικών τεχνών. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του fightsports.gr  για την πολύ ωραία συνέντευξη και τέλος τους χορηγούς μου για την υποστήριξή τους. To κατάστημα EVERLAST  Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 14 , το κατάστημα MYTILAKIS SHOES  Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 74,  την PLAYSAFE του κύριου Κ.Δαβιτίδη και TITAN RISK CONTROL του κύριου Β.Θεμελάκη.