23/04/2024

Νίκος Μπιστόλας: Το σπουδαίότερο παιχνίδι της ζωής μου

Ξεκάθαρος ήταν ο Νίκος Μπιστόλας όσον αφορά την σπουδαιότητα του παιχνιδιού που θα δώσει 11 Ιουνίου στην Γαλλία για ζώνη WKN απέναντι στον Frederic Betichon. Ο αθλητής του Βασίλη Ξερικού είναι αναγνωρισμένος στα Ελληνικά ρινγκ και το ίδιο θα κυνηγήσει στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά.

«Είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της καριέρας μου και το πιο δύσκολο. Είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση γι’αυτό προπονούμαι καθημερινά με τον δάσκαλο μου Βασίλη Ξερικό και την οικογένεια Old School Fight Gym, ώστε να πιάσουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Το κίνητρο είναι μεγάλο γι’αυτό θα δώσω όλη μου την ψυχή για να υψωθεί η Ελληνική σημαία ψηλά, για ακόμη μία φορά», τόνισε ο Revolver που για το τέλος ευχαρίστησε αυτούς που τον στηρίζουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα τον δάσκαλο μου Βασίλη Ξερικό και τους συναθλητές μου. Τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε, την γυναίκα μου που με στηρίζει σε κάθε απόφαση, την κοράκλα μου που καθημερινά με τον τρόπο της με επιβραβεύει, τους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και το ΠCup Coffee στην Αργυρούπολη. Πάω με γνώμονα, Η ταν η επι τας».