19/04/2024

Νίκος Κρητικός: «Ο καλύτερος στην κατηγορία του ο Ισμαήλ»

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι στο χτεσινό Gods of War, κερδίζοντας στον έξτρα γύρο τον Χιώτη. Το ματς είχε πάρα πολύ δράση από την αρχή και οι δύο μαχητές έδωσαν ότι είχαν ικανοποιώντας πλήρως το κοινό. Ο προπονητής του Ελ Μπρουζίνι στο Kritikos Camp, Νίκος Κρητικός, μιλάει στο fightsports.gr για την νίκη του αθλητή του, σχολιάζει το γεγονός ότι εμφανίζεται καλύτερα σε κάθε παιχνίδι του αλλά και ποιον θα ήθελαν ως επόμενο αντίπαλο!

«Ο Ισμαήλ πήγε πολύ καλά στο ματς με το Χιώτη . Έβγαλε ότι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση . Μπορούσε ακόμη καλύτερα αλλά είχε ένα τραυματισμό στο χέρι δέκα μέρες πριν τον αγώνα σε σπάρινγκ. Σε κάθε παιχνίδι θα βλέπετε έναν ακόμα καλύτερο Ισμαήλ αφού έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης .

Το ματς δεν έπρεπε να παιχτεί έξτρα γύρος γιατί πιστεύω  το είχε κερδίσει καθαρά στην κανονική διάρκεια . Ο Ισμαήλ αυτή τη στιγμή είναι κατά τη προσωπική μου άποψη ο καλύτερος στην κατηγορία του. Θα ήθελα μια ρεβάνς με τον Φεζουλάι γιατί στο αναμεταξύ τους παιχνίδι έπαιξε σε περίοδο που είχε ραμαζάνι .» μας είπε ο κος Κρητικός.

Δείτε τον αγώνα από την ερασιτεχνική λήψη του fightsports.gr