25/04/2024

Νίκος Κρητικός: «Η σχολή μας γίνεται παντοδύναμη!»

Το Fightsports.gr ζήτησε από τον Νίκο Κρητικό την άποψή το για τις συνεχόμενες και δυνατές μεταγραφές του Kritikos Camp.


Το Kritikos Camp το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει θεαματικές μεταγραφές και το Fightsports.gr ζήτησε το σχόλιο του Νίκου Κρητικού για τις κινήσεις που πραγματοποιεί η σχολή του. Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε ότι το Kritikos Camp γίνεται παντοδύναμο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά μαχητικά κλαμπ του εξωτερικού.

Η τοποθέτηση του Νίκου Κρητικού στο Fightsports.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που αυτή τη στιγμή μετά τα τεράστια ονόματα που έχει η σχολή μου όπως ο Αντώνης Τζώρος, ο Μελέτης Κακουμπάβας, ο Δημήτρης Χιώτης, ο Σταύρος Γρηγορακάκης, ο Παύλος Μίσιας, ο Στέφανος Κωνσταντελόπουλος, ο Σωκράτης Κερπάτσι, ο Πέτρος Αθανασίου, η Κάλλια Κουρούνη, ο Χρήστος Τσιριμώκος και άλλοι μεγάλοι αθλητές προστέθηκαν και οι Γιάννης Φεζουλάι, Αντώνης Αρμενατζόγλου, Χρήστος Καζαντζής.

Η σχολή μας πλέον έχει μαζέψει όλη την elite του kickboxing και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες σχολές του εξωτερικού. Στόχος μας είναι τα παιδιά μου να παίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό και να βγαίνουν κερδισμένα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Πλέον, η σχολή μας γίνεται παντοδύναμη!«