29/03/2024

Νίκος Κοντογιάννης: Αν με θεωρεί εύκολο ο Varol, κακό του κεφαλιού του!

Αποφασισμένος να μην πάει στην Τουρκία για τουρισμό, αλλά να γυρίσει με την ζώνη στην μέση, είναι ο Νίκος Κοντογιάννης, που θα βρεθεί απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, να αγωνιστεί με τον Erkan Varol.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία και φυσικά κάθε αθλητής θα την εκμεταλλευόταν, ειδικά αν θέλει να κάνει αγώνες στο εξωτερικό. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα το κάνω. Θέλω να κάνω περήφανους όλους αυτούς που είναι δίπλα μου», τόνισε αρχικά ο αθλητής του Βασίλη Ξερικού, ενώ δείχνει απολύτως συνειδητοποιημένος για το τι θα αντιμετωπίσει.

« Δεν υπάρχει τίποτα που να με προβληματίζει σ’ αυτό το παιχνίδι, χωρίς να θέλω να μειώσω τον Varol. Δύο χέρια έχει, δύο πόδια έχει, το ίδιο κι εγώ, οπότε θα μπούμε στο ρινγκ να παίξουμε έναν αγώνα στα ίσα», ανέφερε ο Κοντογιάννης που αποκάλυψε το μεγαλύτερο του όπλο.

« Είμαι αισιόδοξος γι’ αυτό το παιχνίδι, διότι έχω προπονηθεί πάρα πολύ καλά. Έχω φυσικά δίπλα μου το μεγαλύτερο μου όπλο που είναι ο δάσκαλος μου Βασίλης Ξερικός».

«Αν με θεωρεί εύκολο κακό του κεφαλιού του»

Πολλά ειπώθηκαν όταν ο Erkan Varol επέλεξε ως αντίπαλος τον Νίκο Κοντογιάννη, κι από την πλευρά του Τούρκου διαρρέεται πως ήθελε έναν εύκολο αντίπαλο. Ο Κοντογιάννης όμως δεν έχει την διάθεση να είναι το «θύμα» του Varol.

« Εάν με θεωρεί εύκολο αντίπαλο, πρόβλημα του. Το μόνο που έχω να πω στον είναι ότι πάω να πάρω την ζώνη και να σας κάνω όλους περήφανους».

Για το τέλος ο δυναμικός αθλητής ευχαρίστησε όσους είναι δίπλα του.

 « Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς που είσαστε δίπλα στους αθλητές και μας στηρίζετε, τους χορηγούς μου Γιάννη Γεωργόπουλο και Subskink Τattoo, τους Hell Angels Attika 81, τον αντιπρόεδρο Αντώνη Γεωργόπουλο και τον πρόεδρο Γιάννη Σαρρίδη. Τον χορηγό μου σε αθλητικό εξοπλισμό Δημήτρη Κρανιωτάκη και τους Rude Boys. Την ομάδα μου Οld School Fight Gym που είναι η δεύτερη οικογένεια μου, τους φίλους μου και την οικογένεια μου, που είναι πάντα δίπλα μου σε ότι κι αν κάνω και φυσικά τον δάσκαλο μου Βασίλη Ξερικό που κάθε μέρα με κάνει όλο και καλύτερο. Ευχαριστώ και στον κ.  Χασάν Χατζή για τον αγώνα που μου έκλεισε».